Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη Πατρινό Καρναβάλι 2026
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

"Πονοκέφαλος" στον Κεραυνό

"Πονοκέφαλος" στον Κεραυνό
Κόντης Γιάννης

Οι ελλείψεις προβληματίζουν τον Ζώντο

Η λειψανδρία που παρατηρείται στο ρόστερ του Κεραυνού προβληματίζει τον Παναγιώτη Ζωντό, ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Αιγίου.

Ο Ανδρέας Κανελλόπουλος αποτελεί τον... πονοκέφαλο του πρώην προπονητή του Αλίμου, αφού την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να πάρει μετάθεση σε στρατόπεδο της Ρόδου. Πάντως, οι διοικούντες κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να καθυστερήσουν την μετάβαση του 25άχρονου γκαρντ στο "νησί των ιπποτών" ή να τον κρατήσουν στην Πάτρα, όπου υπηρετεί αυτή τη στιγμή την στρατιωτική του θητεία.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως ο Ζωντός δεν έχει στην διάθεσή του τους επί μακρόν τραυματίες Ηλία Τεβετζίδη και Αλέξανδρο Άνθη, που αντιμετωπίζουν ρήξη συνδέσμου και εξάρθρωση ώμου αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports