Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καραμανδάνειο: Πώς βρέθηκε ο πρώην Διοικητής να «υπογράφει» εν τη απουσία του- Τι λέει στο thebest.gr

Καραμανδάνειο: Πώς βρέθηκε ο πρώην Διοικ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Τι λέει ο Γιάννης Καρβέλης

Στη διαρροή τα είδησης βάση της οποίας υπέγραφε προμήθεια ενώ είχε αποχωρήσει από το Καραμανδάνειο αναφέρθηκε μιλώντας στο thebest.gr ο πρώην διοικητής του νοσηλευτικού Ιδρύματος, Παύλος Αθανασόπουλος.

O κ.. Αθανασόπουλος απειλεί μάλιστα να κινηθεί και νομικά εναντίον όσων διέρρευσαν την πληροφορία.

Όπως δηλώνει, «είναι όλα αναληθή. Από τότε που έφυγα από το Καραμανδάνειο, δεν ξανά πήγα ποτέ εκεί. Δεν υπήρξε καμία συναλλαγή. Φαίνεται ότι έγινε κάποιο λάθος από το προσωπικό στη διαύγεια και χρησιμοποιήθηκε προφανώς παλιό αντίγραφο με το όνομά μου.

Επικοινώνησα με το νοσοκομείο και μου εξήγησαν ότι έγινε λάθος από μία υπάλληλο στο copy paste, δεν έσβησε το όνομα μου για να βάλει αυτό του τωρινού διοικητή. Αυτό συνέβη στη διαύγεια και όχι σε προκήρυξη. Όσα δημοσιεύτηκα ήταν σκέτη λάσπη, χωρίς καμία διασταύρωση. Θα κινηθώ νομικά γι΄αυτό» .

Τι λέει ο Γιάννης Καρβέλης 

Όπως ανέφερε μιλώντας στο thebest.gr ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης, «μόλις πληροφορήθηκα το γεγονός ζήτησα αμέσως να γίνει ενδελεχής έλεγχος όλων των προηγούμενων αναρτήσεων που είχαν σχέση με εκδηλώσεις ενδιαφέροντος και έφεραν την υπογραφή του πρώην Διοικητή του νοσοκομείου και να ακυρωθούν, δεδομένου ότι υπεύθυνος για την υπογραφή τους είναι ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας Γιώργος Τάγαρης.

Οι αναφορές που έχω από τη Διοίκηση του νοσοκομείου είναι ότι η παρατυπία οφείλεται σε εκ παραδρομής υπογραφή του ονόματος του πρώην Διοικητή του νοσοκομείου εκ μέρους των υπαλλήλων που είναι επιφορτισμένοι με αυτή την ιδιότητα. Παρα ταύτα αφού ολοκληρωθεί ο έλεγχος που είναι σε εξέλιξη είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει και καταγραφή ευθυνών».

 

 

Η ανακοίνωση από τη διοίκηση του καραμανδανείου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις