Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κακοκαιρία: Στον "πάγο" η Πάτρα- Πότε το θερμόμετρο θα δείξει μείον- ΠΙΝΑΚΕΣ

Κακοκαιρία: Στον "πάγο" η Πάτρ...

Οι θερμοκρασίες μέχρι και την Κυριακή

Με... βάρβαρο τρόπο φέρεται και στην Πάτρα, η κακοκαιρία, σε ό,τι αφορά τις χαμηλές για την περιοχή πτήσεις του θερμομέτρου.

Αυτή την ώρα η θερμοκασία στην πόλη είναι 3 βαθμοί με αισθητή θερμοκρασία -2 ενώ όπως δείχνουν οι πίνακες του meteo η κατάσταση δεν αναμένεται να βελτιωθεί τις επόμενες ημέρες. Με βάση τις προγνώσεις, η Τετάρτη θα είναι η πιο κρύα μέρα καθώς το θερμόμετρο θα πέσει και κάτω απο το μηδέν.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 07-02-2023

Στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες και την Κρήτη αυξημένες νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο με μικρότερη όμως ένταση, στα νησιά του βορείου Αιγαίου, στις Σποράδες, την Εύβοια, τη ανατολική Στερεά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στο Αιγαίο 8 και πρόσκαιρα το πρωί έως 9 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα διατηρηθεί κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα. Παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες, ο οποίος στα κεντρικά και βόρεια θα είναι κατά τόπους ολικός.

 ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 08-02-2023 ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 09-02-2023

Στα δυτικά και τα βόρεια γενικά αίθριος καιρός με λίγες παροδικές νεφώσεις οι οποίες στα βόρεια βαθμιαία θα αυξηθούν. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια κυρίως θαλάσσια - παράκτια τμήματα με τοπικές βροχές ή χιονόνερο και χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά, αλλά και σε περιοχές της ηπειρωτικής χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7, και στο Αιγαίο έως 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση την Πέμπτη.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα σημειωθεί παγετός στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Ολικός παγετός κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις