Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» – Εύβοια: Εγκλωβίστηκε πούλμαν με 40 επιβάτες

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» – Εύβοια: Εγκλωβί...

Το πούλμαν έφτασε στο καταφύγιο της Δίρφυς με 40 επιβάτες οι οποίοι επιστρέφουν με τα πόδια στη Στενή

Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» σαρώνει και πολλές περιοχές της Εύβοιας.

Πυκνό χιόνι πέφτει από το πρωί της Κυριακής σε όλα τα χωριά του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, με τα μηχανήματα να προσπαθούν να κρατήσουν τους δρόμους ανοιχτούς. 

Το χιόνι που έφερε η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» είχε μάλιστα ως αποτέλεσμα, όπως αναφέρει το evima.gr, ένα πούλμαν με 40 επιβάτες να ακινητοποιηθεί και να εγκλωβιστεί στο καταφύγιο της Δίρφυς. Οι επιβάτες -σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες- είναι αναγκασμένοι να γυρίσουν με τα πόδια στην Στενή, καθώς βρίσκεται σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων. Την ίδια ώρα τα έντονα καιρικά φαινόμενα με σφοδρής χιονοπτώσεις πλήττουν την κεντρική βόρεια και νότια Εύβοια χωρίς να έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής ιδιαίτερα προβλήματα.

 
Στην κοινότητα Σέτας τα ξημερώματα της Κυριακής υπήρξε διακοπή ρεύματος η οποία αποκαταστάθηκε γρήγορα. Στο σημείο βρίσκονται σε επιφυλακή συνέχεια του ΔΕΔΔΗΕ.

Σε κλοιό χιονιά ολόκληρη η Εύβοια – Δείτε ποιοι δρόμοι έκλεισαν

Χιονίζει ασταμάτητα από τα ξημερώματα της Κυριακής σε ολόκληρη την Εύβοια, με τα χιόνια να έχουν ντύσει στα «λευκά» χωριά, ημιορεινές πόλεις, αλλά και τον σε όλη την Νότια αλλά και Βόρεια Εύβοια.

Αυτή την ώρα από την ισχυρή χιονόπτωση έχει κλείσει το επαρχιακό δίκτυο Λεπούρων-Καρύστού από τους Ζάρακες και κάτω έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία των οχημάτων, ενώ είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες.

Τα χιόνια θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, έως και το βράδυ, ενώ χιονοπτώσεις θα υπάρξουν και τις επόμενες δύο ημέρες

Νομός Ευβοίας
Απαγόρευση κυκλοφορίας παντός είδους βαρέως οχήματος, μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων:

 
 
• Στο σύνολο του οδικού δικτύου του Ν. Εύβοιας καθώς και στη νήσο Σκύρο. Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης – παγετού, διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:

• Στη Νέα Εθνική Οδό Χαλκίδας-Αιδηψού από 16η χ/θ έως 44η χ/θ (από 09:00 ώρα της 05-02-2023)

• Σε όλο το οδικό δίκτυο περιοχής αρμοδιότητας Αστυνομικού Τμήματος Κύμης (από 09:00 ώρα της 05-02-2023)

πηγή evima.gr

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις