Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Live η πορεία της- Η κατάσταση στους δρόμους

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τις προγνώσεις των μετεωρολόγων θα υπάρξουν σφοδρές χιονοπτώσεις από το πρωί της Κυριακής

Η κακοκαιρία Μπάρμπαρα «δείχνει ήδη τα δόντια της», καθώς έχει ήδη πέσει Χιόνι σε περιοχές της Μακεδονίας και κατευθύνεται προς το λεκανοπέδιο, καθώς το πρωί της Κυριακής χιόνια θα πέσουν στην Αττική, αλλά και στο νότιο τμήμα της χώρας.

Σημειώνεται πως το Σάββατο μηνύματα του 112 εστάλησαν τόσο στους κατοίκους της Αττικής, όσο και στα κινητά των κατοίκων της Εύβοιας, Βοιωτίας, Φθιώτιδας, Μαγνησίας και Σποράδων προειδοποιώντας για το χιόνι που φέρνει η κακοκαιρία Μπάρμπαρα.

Δείτε την πορεία του καιρού από την εφαρμογή Windy:

Το μήνυμα έκανε λόγο για επικίνδυνες χιονοπτώσεις στις παραπάνω περιοχές, ενώ ζητά από τους κατοίκους να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τις προγνώσεις των μετεωρολόγων θα υπάρξουν σφοδρές χιονοπτώσεις από το πρωί της Κυριακής, ενώ οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν με ιδιαίτερη ένταση τη Δευτέρα, αλλά και την Τρίτη.

Η κατάσταση στους δρόμους

Παράλληλα, αν πρέπει να πάρετε οπωσδήποτε το αυτοκίνητό σας τις μέρες που θα χιονίζει τότε καλό θα ήταν να ελέγξετε την κατάσταση των δρόμων όπως φαίνεται μέσα από την εφαρμογή του meteo για τους δρόμους.

Δείτε το χάρτη του meteo εδώ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις