Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Θεοδωρικάκος: «Θα τους πάω μέχρι τέλους για την τιμή και την υπόληψη του γιου μου»- Mήνυση κατά του απόστρατου αστυνομικού

Θεοδωρικάκος: «Θα τους πάω μέχρι τέλους ...

Δείτε το βίντεο

Μήνυση κατέθεσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, για την υπόθεση του γιου του. O κ. Θεοδωρικάκος έκανε λόγο για σκευωρία που κατέρρευσε.

Ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τους σκευωρούς αυτούς που οργάνωσαν και εκτέλεσαν αυτή την σκευωρία, θα τους πάω μέχρι τέλους. Το λόγο έχει η ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη. "Με την τιμή και υπόληψη του γιου μου και της οικογένειάς μας κανένας δε θα παίξει", είπε μεταξύ άλλων.

Συγκεκριμένα, ο Τάκης Θεοδωρικάκος κατέθεσε μήνυση με τις κατηγορίες της ψευδούς κατάθεσης, της συκοφαντικής δυσφήμισης και της παράβασης καθήκοντος κατά του απόστρατου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ που κατήγγειλε απόκρυψη στοιχείων για υπόθεση που φέρεται να αφορά στον γιο του.

Εξερχόμενος του Αρείου Πάγου, ο Τάκης Θεοδωρικάκος σημείωσε πως: «Υπέβαλα μήνυση προ ολίγου εναντίον του αποστρατευθέντα αξιωματικού για την άθλια σκευωρία με ψέματα και συκοφαντίες σε βάρος του προσώπου μου… Η σκευωρία κατέρρευσε από τους ελέγχους».

«Οι πέντε αστυνομικοί που διεξήγαγαν τους ελέγχους στην παρέα των τεσσάρων νεαρών πριν από δεκαπέντε μήνες, που τώρα θυμήθηκε ο αποστρατευθείς αξιωματικός κατέθεσαν – και έχει εκδοθεί το σχετικό πόρισμα – πως ο έλεγχος έγινε κανονικά και δεν ευρέθη ουδέν μεμπτόν. Το στοιχείο αυτό αποτελεί πλέον τμήμα της δικογραφίας» είπε χαρακτηριστικά.

 

«Ο συκοφάντης επιχείρησε να με πλήξει πολιτικά και ηθικά. Αυτός και όποιος άλλος είναι από πίσω. Αυτός όμως στην κατάθεσή του δεν είχε το παραμικρό να πει και ούτε καν με αναφέρει. Άρα η υπόθεση οργανώθηκε για συγκεκριμένους σκοπούς»

Τέλος, υπογράμμισε πως: «Ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τους σκευωρούς αυτούς που οργάνωσαν και εκτέλεσαν αυτή την σκευωρία, θα τους πάω μέχρι τέλους. Το λόγο έχει η ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη. Με την τιμή και υπόληψη του γιου μου και της οικογένεια μας κανένας δε θα παίξει».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις