Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Τελετή Έναρξης - Πατρινό Καρναβάλι 2023:...

Τελετή Έναρξης - Πατρινό Καρναβάλι 2023: Οι αντιδράσεις στα social media

Δείτε ΦΩΤΟ

THE BEST CARNIVAL 2023
/

Ιδιαίτερες, καυστικές, χιουμοριστικές και με έντονο προβληματισμό ήταν οι αντιδράσεις των Πατρινών, καρναβαλιστών και μη, για το θέαμα που παρουσιάστηκε το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία Γεωργίου για την έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού 2023.

Η τελετή έναρξης σχολιάστηκε με διάφορους τρόπους και από όσους βρέθηκαν στην πλατεία Γεωργίου αλλά και από όσους παρακολούθησαν την εκδήλωση από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες.


"Τελετή έναρξης καρναβαλιού. Μια δακτυληθρα έμπνευση αραιωμένη σε ένα κουβά νερό" - "Αποτυχία η έναρξη... Ο κόσμος περίμενε το καλύτερο μετά από τοσα χρόνια απουσίας... Κριμα"- "Έναρξη για γέλια και για κλάματα ....ότι χειρότερο έχω δει, ήταν που ήταν τρεις και ο κούκος στην πλατεία, φύγανε και αυτοί ξενερωμενοι !!" - Για κλάματα.. Τελείωνε κ όλοι ρωτούσαν πότε θα αρχίσει!!!! ήραν μερικά από τα σχόλα στα social media.

Τελετή Έναρξης- Πατρινό Καρναβάλι 2023: Kαλός ο Κουβαράς, αλλά για το Μέγαρο- Η πλατεία "κοιμήθηκε"

Δείτε ορισμένες από τις χαρακτηριστικές αντιδράσεις στα social media των Πατρινών στη διάρκεια της χθεσινής εκδήλωσης.

Η τελετή έναρξης άρχισε με τους δυο παρουσιαστές, τον Μάριο Ζαφειρόπουλο και την τελάλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2023 να καλωσορίζουν τον κόσμο που αψήφησε τη βροχή και βρέθηκε στην πλατεία Γεωργίου μπροστά στη σκηνή που είχε στηθεί για τη διεξαγωγή της τελετής έναρξης.

Οι δυο παρουσιαστές κάλεσαν την όμορφη Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2023 Κατερίνα Βενέρη- Σιούλη, που ευχήθηκε με τη σειρά της Καλό Καρναβάλι!

Το ιστορικό παιχνίδι, άμεσα συνυφασμένο με την ιστορία και την ουσία του Πατρινού Καρναβαλιού, δεν θα μπορούσε να λείψει από την έναρξη της μεγάλης γιορτής της Πάτρας. Έτσι μέσω τρίλεπτης «καρναβαλικής» προβολής είδαμε «Όσα φέρνει ο χρόνος» και δόθηκε το πρώτο θέμα-γρίφος στους κυνηγούς της 58ης διοργάνωσης.

Το πρώτο μέρος του καλλιτεχνικού προγράμματος της Τελετής Έναρξης ήταν το χορογραφικού show σε χορογραφία, καλλιτεχνική διεύθυνση του διεθνούς χορογράφου Σπύρου Κουβαρά και της ομάδας του.

Ως γέφυρα ανάμεσα στα δυο μέρη του καλλιτεχνικού προγράμματος το παραδοσιακό έθιμο του σοκολατοπόλεμου,  είχε την τιμητική του. Δήμαρχος, πρόεδρος της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας, μέλη του ΔΣ της ΚΕΔΗΠ, Βασίλισσα του Καρναβαλιού και βέβαια οι εκπρόσωποι των σωματείων των σοκολατοριχτών «Σοκολατορίχτες», «Σοκολατομαχίες», «Σοκολατοδρομίες», «Σοκολατομανίες», «Σοκολατοπαίχτες»  και «Σοκολατοβροχή» γλύκαναν τον κόσμο με το ακαταμάχητο «γλυκό» του Πατρινού Καρναβαλιού.

Τη σκυτάλη πήρε ο Σωτήρης Ντούβας (ντραμς, ρυθμός) που είχε ετοιμάσει μαζί με τον Κώστα Χριστοδούλου (πλήκτρα, αρμονία) ένα συναυλιακό πρόγραμμα διάρκειας 90 λεπτών.

Οι “Haze band” πλαισιώθηκαν από τον Νιγηριανό καλλιτέχνη Αdedeji Adetayo (κιθάρα/φωνή) σε άφρο, λάτιν και ποπ, μουσικές διασκευές, Michael Jackson, Bruno Mars και τον Κουβανό Yoel Soto που ανέλαβε διάφορες ενορχηστρώσεις των κομματιών του καρναβαλιού σε αυθεντικές λάτιν εκδοχές με άρωμα Καραϊβικής θάλασσας. Στη φωνή η Αναστασία Βελισσαρίου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr