Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στεφανία Γουλιώτη: «Κάθε τοξικός άνθρωπος δεν έχει καταφέρει να επουλώσει πληγές»

Στεφανία Γουλιώτη: «Κάθε τοξικός άνθρωπο...

«Ευχαριστώ εσένα Χριστόφορε για την υπέροχη ιστορία που με έβαλες να πω» συμπλήρωσε η ηθοποιός

Η Στεφανία Γουλιώτη, η οποία έκανε την εμφάνισή της στο Maestro στο έκτο επεισόδιο της Πέμπτης, δημοσίευσε ένα μακροσκελές κείμενο στο Instagram, με το οποίο ευχαριστούσε το κοινό για τα αποθεωτικά σχόλιά του.

Η ηθοποιός δέχτηκε το χειροκρότημα των θαυμαστών της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ενσαρκώνοντας την «Αλεξάνδρα», την πρώην συζύγου του Ορέστη. Η συμμετοχή της στην αγαπημένη σειρά του MEGA γνώρισε την αποθέωση, παρά το γεγονός ότι τα πρώτα σχόλια για την παρουσία της «Αλεξάνδρας» ήταν αρνητικά, με πολλούς να τη χαρακτηρίζουν «κακιά» και «ξινή».

Με το τέλος όμως του έκτου επεισοδίου που φέρει τον τίτλο «Μουσικές καρέκλες» το κοινό, υποκλίθηκε στην ηθοποιό για το ταλέντο της, μετά και τη συγκλονιστική σκηνή μέσα στο αυτοκίνητο, όταν έμαθε ότι το παιδί που κυοφορεί, πρέπει να το ρίξει, καθώς πάσχει από κυστική ίνωση.


Η Στεφανία Γουλιώτη, θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα όμορφα μηνύματά του και έστειλε το δικό της μήνυμα για τις γυναίκες, μιας και χθες, 25 Νοεμβρίου, ήταν η Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τα υπέροχα λόγια σας για το χτεσινό επεισόδιο. Η Αλεξάνδρα είναι μία γυναίκα που μπορεί να αγαπηθεί και να μισηθεί το ίδιο έντονα. Κάθε τοξικός άνθρωπος δεν έχει καταφέρει να επουλώσει πληγές. Και ο Χριστόφορος περιγράφει αυτή τη συνθήκη με τρομερή ακρίβεια.

Απέναντι σε όλες τις ανθρώπινες πληγές στεκόμαστε με επιείκεια και αγάπη αρκεί πάντα να αποφεύγεται το κακό που μπορεί να προκληθεί στον άλλον. Σε αυτό η Αλεξάνδρα δεν τα καταφέρνει πολύ καλά.

Με συγκινεί η γυναίκα που επιθυμεί παιδί μα δεν μπορεί, η γυναίκα που κακοποιείται, η γυναίκα που θυσιάζει τις προσωπικές επιθυμίες για τα παιδιά της, η αδύναμη, εκείνη που παλεύει να βρεi μια θέση στην κοινωνία. Εκείνη που δεν κοιμάται τα βράδια γιατί νιώθει μόνη. Εκείνη που βλέπει τη νιότη να χάνεται. Έκείνη που κουβαλάει το νεκρό παιδί μέσα στην κοιλιά της. Εκείνη που μεγαλώνει την αγκαλιά της να χωρέσουν κι άλλα παιδιά χωρίς γονείς από τις βόμβες που πέφτουν. Εκείνη που έκανε παιδιά χωρίς να θέλει. Εκείνη που φοβάται να εκφράσει τις βαθιές επιθυμίες της. Εκείνη που αγαπά τον «λάθος» άνθρωπο. Εκείνη που προδόθηκε και άλλες πολλές πολλές πολλές.

Ραντεβού στο επόμενο επεισόδιο. Σας ευχαριστώ και πάλι αλλά κυρίως εσένα Χριστόφορε για την υπέροχη ιστορία που με έβαλες να πω. Και τεράστιο ευχαριστώ σε όλο το υπέροχο συνεργείο που με τη βοήθειά του επιτυγχάνεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα» έγραψε η ηθοποιός στο Instagram.

Δείτε τη δημοσίευση

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight