Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Π. Φάληρο: Ο "δράκος" με το τατουάζ θα εκδοθεί στην Ελλάδα; – Εν αναμονή έκδοσης διεθνούς εντάλματος

Π. Φάληρο: Ο "δράκος" με το τα...

Ψάχνουν και άλλα θύματα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες και στην Αλβανία για τον εντοπισμό του 45χρονου βιαστή με το τατουάζ στο Παλαιό Φάληρο.

Ο 45χρονος τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής επιτέθηκε σε δύο γυναίκες στο Παλαιό Φάληρο. Την πρώτη αποπειράθηκε να την βιάσει, δεν τα κατάφερε καθώς αντέδρασε και στη συνέχει επιτέθηκε και σε δεύτερη που περίμενε σε στάση λεωφορείου.

Σύμφωνα με πληροφοριές ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Θεοδωρικάκου έχει υπάρξει ήδη επικοινωανία με τον ομόλογο του στηνΑλβανία για συνεργασάι μεταξύ τωναρχών.

Με το ισχύον νομικό πλαίσιο, εάν η Αλβανία δεν επιθυμεί να τον εκδώσει τον δράστη, τότε έχει αυτή την επιλογή. Τα πράγματα θα ήταν πολύ δια

Στην Αλβανία ο 45χρονος
Στην Αλβανία κατέφυγε και ο ίδιος, μετά τη διαρροή για το ιδιαίτερο τατουάζ του με τις γραμμές στο μπράτσο. Νιώθοντας τον κλοιό να σφίγγει γύρω του, ο 45χρονος βιαστής μετέβη με το αυτοκίνητό του στα σύνορα και πέρασε στην Αλβανία από το φυλάκιο της Κακαβιάς τη νύχτα της Πέμπτης. Οι αλβανικές αρχές έχουν ήδη ενημερωθεί και έχουν ξεκινήσει έρευνες.

Οι δικαστικές αρχές πρόκειται μετά τα στοιχεία που τους προσκόμισαν τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, να εκδώσουν διεθνές ένταλμα για την σύλληψη του.

Την ίδια ώρα εξετάζεται εάν κάποιο συγγενικό του πρόσωπο ή κάποιο πρόσωπο από το ευρύτερο περιβάλλον του, του παρείχε βοήθεια για να εξαφανίσει τα ίχνη του, φεύγοντας από την Ελλάδα.

Ψάχνουν και άλλα θύματα του δράκου του Παλαιού Φαλήρου
Εν τω μεταξύ, καθώς οι αρχές αναζητούν και άλλα θύματα του 45χρονου «δράκου» του Παλαιού Φαλήρου, δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες, με εισαγγελική διάταξη να δημοσιοποιηθούν οι φωτογραφίες του και τα στοιχεία ταυτότητας του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις