Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος: Δεν έχουν δοθεί γραφεία να συνεδριάζουν οι παρατάξεις μέσα στο Δήμο

Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος: Δεν έχουν δ...

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του

Ο Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος επικεφαλής της παράταξης "Πάτρα Διεθνής Σύγχρονη Πόλη"  σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

"Σε όλη την Ελλάδα οι Δημοτικές Παρατάξεις της αντιπολίτευσης διαθέτουν γραφεία, τηλέφωνα, Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές και ενίοτε γραμματεία. Πρόκειται  για υποχρέωση βάση του πανελλαδικού κανονισμού λειτουργίας των δημοτικών συμβουλίων. Στην Πάτρα ισχύει το αντίθετο και αυτό αποτελεί ντροπή για τον πολιτικό μας πολιτισμό. Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας και ο κ Πελετίδης αρνούνται να μας παραχωρήσουν μετά από 3,5 χρόνια  γραφεία έστω λίγων τετραγωνικών ακόμη και στο υπό κατασκευήν Αρσάκειο.

Η κατάσταση είναι επίσης τραγική για τους εθνικοτοπικούς και τους πολιτιστικούς συλλόγους. 700 ακίνητα στην ιδιοκτησία του Δήμου παραμένουν αναξιοποίητα. Καιρός να αλλάξουμε πορεία. Να επανέλθει η Δημοκρατία, να επανέλθει ο σεβασμός στη θέληση του λαού, να ξαναβρούμε τους αυτονόητους όρους που θέτει ο ισχύων πανελλαδικά κανονισμός λειτουργίας των δημοτικών συμβουλίων, που προβλέπει παραχώρηση γραφείων.

Η δικτατορία και η αυθαιρεσία να τελειώσουν μια και καλή. Επειδή ως παράταξη είμαστε άστεγη καθώς δεν διαθέτουμε ιδιωτικούς οικονομικούς χορηγούς, τονίζουμε πως η δημόσια υπενθύμιση που κάνουμε, οφείλει να προβληματίσει κάθε αληθινό Δημοκράτη. Από τις πράξεις τους κρίνονται όλοι και ο λαός πλέον ξέρει και θα αποφασίσει! ".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις