Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βίντεο σοκ: Οδηγός στη Θεσσαλονίκη παρασύρει σκύλο με το αυτοκίνητο και τον παρατάει

Βίντεο σοκ: Οδηγός στη Θεσσαλονίκη παρασ...

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Ένα ακόμη περιστατικό με κακοποίηση ζώου ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, ασυνείδητος οδηγός στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης παρέσυρε σκύλο με τον αυτοκίνητο του και τον παράτησε αιμόφυρτο. Μάλιστα, όπως φαίνεται και στο βίντεο, αφού τον χτυπάει με το αυτοκίνητο, δεν σταματάει το ΙΧ αλλά συνεχίζει κανονικά την πορεία του.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της περασμένης Παρασκευής. Τον σκύλο εντόπισαν σοβαρά τραυματισμένο δύο κοπέλες που περνούσαν από το σημείο και τον μετέφεραν άμεσα στον κτηνίατρο της περιοχής.

 

Οι ιδιοκτήτες του σκύλου έλειπαν από το σπίτι και ενημερώθηκαν για το συμβάν μόλις επέστρεψαν από την εργασία τους. Ο σκύλος, μόλις πέντε μηνών, βρίσκεται σε ημικωματώδη κατάσταση με πολλαπλά κατάγματα και κρανιοεγκεφαλικές βλάβες.

«Το παλεύουμε για να ζήσει και να μπορέσει να βρει ξανά την όρασή του», λέει στο Thestival η ιδιοκτήτρια του «Μπρούνο», Γεωργία Λάσπα.

Οι ιδιοκτήτες κατέθεσαν μήνυση το περασμένο Σάββατο στο ΑΤ Κουφαλίων και ζητούν να βρεθεί ο οδηγός του αυτοκινήτου. «Φαίνεται και στο βίντεο ότι σκοπίμως τον χτύπησε, καθώς ο σκύλος βρίσκονταν στην άκρη του δρόμου», λέει η ιδιοκτήτρια του σκύλου.

Η κυρία Λάσπα και ο σύζυγός της ελπίζουν ο σκύλος τους να κερδίσει την μάχη για την ζωή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις