Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Γ. Δημαράς: «Η άνοδος της Παναχαϊκής να τερματίσει την περιπέτεια των τελευταίων χρόνων»

Γ. Δημαράς: «Η άνοδος της Παναχαϊκής να ...

Ο Δήμαρχος της Πάτρας υποδέχτηκε την ομάδα στο Δημαρχείο

Την θεσμοθέτηση ενός φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα σε ετήσια βάση, τα έσοδα του οποίου, θα πηγαίνουν στο Ταμείο Αλληλεγγύης του Δήμου Πατρέων, αποφάσισαν το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια υποδοχής της Παναχαϊκής στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Δημαράς και ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας κ. Αλέξης Κούγιας. Ο Δήμαρχος Πατρέων, υποδέχθηκε την Παναχαϊκή, προκειμένου να την τιμήσει για την άνοδό της στη Β΄ Εθνική κατηγορία, ενώ απένειμε στην ομάδα: πρόεδρο, παίκτες και προπονητή, ειδική πλακέτα, ως ένδειξη τιμής για την μεγάλη νίκη τους.

 

Ο κ. Δημαράς τόνισε κατά την υποδοχή: «Καλωσορίζω στο Δημαρχείο της Πάτρας τους πρωταθλητές μας και θέλω να τους ευχαριστήσω για τη χαρά που έδωσαν σε όλη την πόλη με την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία. Η άνοδος αυτή πρέπει να κλείσει μια παρένθεση, να τερματίσει την περιπέτεια στην οποία υποχρεώθηκε η Παναχαϊκή τα τελευταία χρόνια. Να λήξει έτσι μια περίοδος που δεν αξίζει στην ιστορία της Παναχαϊκής. Γιατί η φανέλα αυτής της ομάδας είναι αρκετά «βαριά» και ιστορική για να αγωνίζεται σε γήπεδα μικρών κατηγοριών. Αυτή λοιπόν πρέπει να είναι η αρχή. Η αρχή μιας νέας περιόδου που να φέρει την ομάδα της Πάτρας εκεί που της αξίζει. Και αυτό θα γίνει με τη συνεργασία όλων όσων την αγαπούν και την υποστήριξη των Πατρινών φιλάθλων που θέλουν να τη δουν και πάλι ψηλά.

Θέλω να συγχαρώ όλους όσους συνέβαλλαν σε αυτή την επιτυχία. Πρώτα απ’ όλους βέβαια τους παίκτες που έδωσαν τα πάντα μέσα στο γήπεδο για να έλθει η άνοδος, αλλά και τους προπονητές της ομάδας. Και, βέβαια, τη διοίκηση της ομάδας που αναλαμβάνει να δημιουργήσει τώρα τις προϋποθέσεις για να έλθει γρήγορα μια ακόμη άνοδος και να φτάσει σύντομα η Παναχαϊκή στη μεγάλη κατηγορία. Συγχαρητήρια επίσης στο φίλαθλο κόσμο της Πάτρας που παραμένει κοντά στην Παναχαϊκή. Συγχαρητήρια σε όλους».

Αμέσως μετά ο κ. Κούγιας είπε απευθυνόμενος στον κ. Δημαρά: «Δεχθείτε με απόλυτα ειλικρινή τρόπο τις ευχαριστίες μας για την υποδοχή αυτή» και συμπλήρωσε: «Δεν θυμάμαι άλλη τέτοια φιλοξενία από τον πρώτο δημότη της πόλης. Νιώθουμε τιμή στον υπέρτατο βαθμό». Στη συνέχεια ο κ. Κούγιας, δεσμεύτηκε ότι θα προσπαθήσει να μετατρέψει το ιστορικό γήπεδο της Παναχαϊκής σε «χώρο πολιτισμού», στον οποίο θα μπορούν να προσέρχονται άφοβα οικογένειες με τα παιδιά τους. «Θα κάνω τα πάντα για να τιμήσω τη σημερινή μέρα», είπε, ενώ ευχαρίστησε και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας, γιατί «μας έκανε να μην νιώθουμε ότι είμαστε μόνοι μας» τόνισε και κατέληξε: «Ελπίζουμε να είμαστε εδώ ξανά το συντομότερο, με αφορμή την άνοδό μας σε μεγαλύτερη κατηγορία».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports