Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δολοφονία στην Καβάλα: «Η αδυναμία που μου έχει, όπλισε το χέρι του» λέει ο αδερφός του καθ' ομολογία δράστη

Δολοφονία στην Καβάλα: «Η αδυναμία που μ...

«Ο αδερφός μου είναι ένα παιδί που δεν γνωρίζει ούτε από όπλα, ούτε από κυνήγι» υποστήριξε σε δηλώσεις του

Φως στα κίνητρα της δολοφονίας του 52χρονου στην Καβάλα ρίχνει με δηλώσεις του ο αδερφός του 25χρονου καθ' ομολογία δράστη.  Σύμφωνα με πληροφορίες, μία ημέρα πριν τη δολοφονία, ο 52χρονος και ο αδερφός του καθ' ομολογία δράστη είχαν διαπληκτιστεί. Οι δυο τους ήταν φίλοι και πήγαιναν μαζί για κυνήγι. Σε αυτόν τον τσακωμό μάλιστα, δεν αποκλείεται να κρύβεται το κίνητρο της δολοφονίας.

Ο ίδιος μίλησε για το συμβάν της λογομαχίας του με τον 52χρονο: «Υπήρχε μια λογομαχία προτού γίνει το συμβάν με το θύμα. Είχε περάσει ο 52χρονος από την αυλή, μιλήσαμε, μου είπε για κάποιο θέμα με το σκυλί. Μου είπε να το πουλήσω, να μου δώσει όσα χρήματα χρειάζομαι για να το πάρουν την καινούργια σεζόν. Του είπα όχι, αυτός το πήρε αλλιώς και μου είπε ‘εγώ κάποια στιγμή θα το πάρω ή αλλιώς θα γίνει κάποια ζημιά’».

 Ο αδερφός του δράστη χαρακτήρισε τον 52χρονο «έναν δύσκολο άνθρωπο»: «Ήταν ένας δύσκολος άνθρωπος. Ο αδερφός μου, τα τρία χρόνια που περνούσε στη δουλειά (σ.σ. στο μαρμαράδικο), έκανε εξωτερικές δουλείες επειδή ο 52χρονος είχε το πάνω χέρι. Έστελνε τα παιδιά σε εξωτερικές, δικές του δουλειές».

Όπως σημειώνει, το κίνητρο της δολοφονίας εντοπίζεται «στην αδυναμία που μου έχει ο αδερφός μου. Ήταν αυτό που το όπλισε το χέρι, καθώς και τα τελευταία λόγια του θύματος προς εμένα. Ο αδερφός μου είναι ένα παιδί που δεν γνωρίζει ούτε από όπλα, ούτε από κυνήγι. Μου έλεγε ‘εσύ που κυνηγάς είσαι τρελός’».

Όπως λέει ο αδερφός του δράστη, ο 25χρονος είχε περάσει πολλά στη δουλειά στο μαρμαράδικο.

«Έφυγε από εκεί για να φτιάξει τη ζωή του διαφορετικά. Είχε ενημερώσει διευθυντή του εργοστασίου για το τι τραβούσε. Αυτό σε καμία περίπτωση δε δικαιολογεί αυτό που έκανε. Ευχόμαστε συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος. Ήταν ένα παιδί που τα κρατούσε όλα μέσα του, δε μου ανοίχτηκε για να γλυτώσουμε κάτι».

Αύριο στην απολογία του 25χρονου, αναμένεται να καταθέσουν μάρτυρες οι οποίοι θα επιβεβαιώσουν τα όσα περνούσε στη δουλειά ο νεαρός, καθώς σύμφωνα με τον συνήγορο του κατηγορουμένου, Μανώλη Βονικάκη: «Υπάρχουν πολλά στοιχεία που συνεκτιμώνται. Αύριο θα καταθέσουν μάρτυρες που υποστηρίζουν το bullying που έχουν υποστεί τα ίδια και οι ίδιοι».

Να σημειωθεί ότι ο 25χρονος οδηγήθηκε σήμερα στην εισαγγελία Καβάλας και ζήτησε νέα προθεσμία. Θα απολογηθεί στον ανακριτή αύριο το μεσημέρι.
Επιμένει στο ότι δεν είχε την πρόθεση να τον σκοτώσει, παρά μόνο να τον τρομάξει, στήνοντάς του καρτέρι έξω από τη δουλειά του, αιφνιδιάζοντάς τον νωρίς το πρωί.

Ο 25χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της παράνομης οπλοκατοχής και οπλοχρησίας.

πηγη: MEGA

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις