Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: «Ο Δήμος δεν κατεβάζει τον διακόπτη»- Πόσα έχει χαλάσει ήδη για φως και καύσιμα

Πάτρα: «Ο Δήμος δεν κατεβάζει τον διακόπ...
Κωνσταντίνα Τσίχλα

"Καμία έκπτωση"

«Καμία έκπτωση» στο ρεύμα δεν θα κάνει ο Δήμος Πατρέων στο πλαίσιο εξοικονόμησης ενέργειας λόγω της ακρίβειας στο ρεύμα.

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr o Αντιδήμαρχος Aντιδήμαρχος Διοίκησης, Οικονομικών, Διαχείρισης Προσόδων, Τοπικής Οικονομίας , Διονύσης Πλέσσας, «δεν συμβιβαζόμαστε με τα μέτρα της κυβέρνησης, με λιγότερο φως, ούτε θα επιτρέψουμε τα παιδιά μας στα σχολεία χωρίς φως και θέρμανση. Έχουν μπει στην πόλη φωτά led, έχουν γίνει ενεργειακές αναβαθμίσεις σε κτίρια, κ.α. Διεκδικούμε η κυβέρνηση να πληρώσει τη διαφορά των ανατιμήσεων. Πέρσι είχαμε προϋπολογίσει για τον δημοτικό φωτισμό 4.700.000 εκατομμύρια για το 2022. Μέχρι τις 31/7 κάψαμε τα 3.700.000 εκατομμύρια. Πέρσι τέτοια εποχή έπρεπε να πληρώσουμε το 60% του τωρινού λογαριασμού.

Στις 80.000- 100.000 ευρώ το δίμηνο είναι η αύξηση στα καύσιμα για το στόλο της καθαριότητας ενώ διπλασιάζεται και η τιμή στο πετρέλαιο θέρμανσης για τα σχολεία. Μέσα στον Σεπτέμβρη θα γίνουν κινητοποιήσεις και καλούμε τον πατραϊκό λαό να ξεσηκωθεί. Εάν οργανωθούμε πιστεύουμε ότι θα υπάρξει πρακτικό αποτέλεσμα. Πρέπει η κυβέρνηση να νιώσει την αντίσταση του λαού. Από την πλευρά μας θα προσπαθούμε όπως μπορούμε να καλύψουμε το δημοτικό φωτισμό και τη θέρμανση για τα παιδιά. Προσπαθούμε να βρούμε χρήματα που θα λείψουν από αλλού αλλά δε θα επιτρέψουμε να βυθιστούν οι δρόμοι στο σκοτάδι»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις