Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καταγγελία στο thebest.gr: Αυτή ειναι η κατάσταση στην παραλία της Ροδινής!

Καταγγελία στο thebest.gr: Αυτή ειναι η ...

Όπως αναφέρει ο καταγγέλλων, «έχουμε ειδοποιήσει τον τοπικό πρόεδρο, παρόλα αυτά δεν έχει υπάρξει καμία εξέλιξη και η κατάσταση είναι άκρως επικίνδυνη»

Αυτή είναι η κατάσταση στην παραλία της Ροδινής στην Τοπική Κοινότητα Ψαθόπυργου του διευρυμένου Δήμου Πατρέων, αναφέρει συμπολίτης που απέστειλε και τρεις χαρακτηριστικές φωτογραφίες από σημείο της παραλίας η οποία είναι από τις πιο γνωστές του νομού. Όπως ο ίδιος αναφέρει, "έχουμε ειδοποιήσει τον τοπικό πρόεδρο, παρόλα αυτά δεν έχει υπάρξει καμία εξέλιξη και η κατάσταση είναι άκρως επικίνδυνη" εννοώντας προφανώς την πιθανή επιβάρυνση των νερών της θάλασσας από τον αγωγό που διακρίνεται στις φωτογραφίες.

Πάντως η περιοχή της Ροδινής που βρίσκεται σε απόσταση 15-16 χιλιομέτρων από την Πάτρα, θεωρείται από τις πιο ωραίες και καθαρές του νομού. Όπως διαβάσαμε, η παραλία Ροδινή αναγνωρίσθηκε ως ακτή κολύμβησης το έτος 1990 και έκτοτε παρακολουθείται στο πλαίσιο των ετησίων προγραμμάτων παρακολούθησης της ποιότητας των κολυμβητικών υδάτων, τα οποία πραγματοποιούνται με ευθύνη του αρμόδιου Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις