Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

...FREE TIME

/

Η KE$HA στην κορυφή του U.S. chart

Η KE$HA στην κορυφή του U.S. chart

H νέα pop sensation!

Η Ke$ha σκαρφάλωσε στο #1 στο Digital Songs Chart και στο #1 του Billboard Hot 100 σήμερα με το debut single της «TiK ToK».
Το «TiK ToK» κυριαρχεί στο iTunes singles chart εδώ και μερικές εβδομάδες και σήμερα ανέβηκε στο #1. Στο τέλος Ιανουαρίου 2010, η Ke$ha θα κυκλοφορήσει το πρώτο της album με τίτλο «Animal» (RCA Records / Kemosabe Entertainment), το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο για παραγγελία από το iTunes.

Η Ke$ha,που έχει γράψει κάθε τραγούδι του album, χαρακτηρίζει το «Animal» ως «electro pop magic» και πράγματι το album είναι μια συλλογή με electro pop τραγούδια, κάνοντας τα όλα περισσότερο εντυπωσιακά με την ενέργεια της και τους στίχους της.

«Θέλω η μουσική μου να είναι fun, εριστική, παράξενη, χιουμοριστική και ενδιαφέρουσα» λέει η ίδια και συνεχίζει «αλλά με ουσία. Είμαι ένα συναισθηματικό άτομο. Θέλω οι άνθρωποι που θα το ακούσουν να τους αρέσει».

Από την ημέρα που το τραγούδι «πήγε» στο ραδιόφωνο, το «TiK ToK» είναι το #1 τραγούδι που κερδίζει συνέχεια έδαφος στο airplay, ξεπερνώντας επιτυχίες των Jay-Z και Taylor Swift. Το τραγούδι έχει πουλήσει μέχρι στιγμής 1,5 εκατομμύριο αντίτυπα, ενώ το video ήταν «Video of the week» στο iTunes στις αρχές Νοεμβρίου και παραμένει στο top10 μέχρι και σήμερα. Το περιοδικό People χαρακτήρισε το «Tik Tok» ως «Hot Download», το Rolling Stone ως «Hot List» ,ενώ το Women’s Wear Daily έχει την Ke$ha στο εξώφυλλό του. Το τραγούδι έχει φτάσει επίσης στο #1 του singles chart της Αυστραλίας, της Νέας Ζηλανδίας και του Καναδά και βρίσκεται στο top10 του iTunes σε 19 χώρες και συνεχίζει να ανεβαίνει.

Συγκεκριμένα:

#1 Αμερική,Καναδά,Ελλάδα,Λουξεμβούργο
#2 Γαλλία,Γερμανία,Αυστραλία,Βέλγιο,Ελβετία
#3 Αυστρία
#4 Νορβηγία
#5 Ιρλανδία
#6 Νέα Ζηλανδία,Σουηδία
#7 Ιταλία
#8 Μεγάλη Βρετανία
#9 Ολλανδία
#10 Δανία,Φιλανδία

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

...Free Time