Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Αντικαρκινική Εταιρεία παράρτημα Πάτρας βραβεύει τις καλύτερες παιδικές ζωγραφιές

Η Αντικαρκινική Εταιρεία παράρτημα Πάτρα...

Με θέμα «Η ζωή στο σπίτι και στο σχολείο με τον κορωνοϊό» - Την Παρασκευή 3/6 σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο Αστήρ στις 18.30

Εκδήλωση πραγματοποιεί η Αντικαρκινική Εταιρεία παράρτημα Πάτρας αυτή την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022 στις 6.30 το απόγευμα, στο χώρο του ξενοδοχείου Αστήρ στην οδό Αγ. Ανδρέου και Αράτου.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η ώρα της βράβευσης των παιδιών έφτασε! Περιμένουμε μαθητές, γονείς, δασκάλους αλλά και μέλη και φίλους της Αντικαρκινικής Εταιρείας,  για να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί  τις εκπληκτικές δημιουργίες των παιδιών μας και να βραβεύσουμε τις καλύτερες ζωγραφιές του θέματος «Η ζωή στο σπίτι και στο σχολείο με τον κορωνοϊό». Η επιτροπή που ξεχώρισε τα καλύτερα έργα των μαθητών της Πέμπτης και Έκτης Δημοτικού σχολείων της Αχαΐας, αποτελούνταν από την εικαστικό Σοφία Πουλή και τα μέλη του Παραρτήματος Πάτρας της Αντικαρκινικής Εταιρείας Βάσω Μεντζελοπούλου (επίτιμο μέλος) και Γεωργία Μαντέλη (ταμίας).

Στην παρέα των μελών του Παραρτήματος Πάτρας της Αντικαρκινικής Εταιρείας, πολύτιμοι βοηθοί και συμπαραστάτες, τόσο στην διεξαγωγή του  διαγωνισμού, όσο και στην εκδήλωση στάθηκαν:

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Τμήμα Αγωγής Υγείας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας και η LUX ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ ΑΒΕΕ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις