Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ανήλικος μαχαίρωσε 10 φορές τον πατριό του διότι κακοποιούσε τη μητέρα του

Ανήλικος μαχαίρωσε 10 φορές τον πατριό τ...

Ο 36χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη θα βρεθεί ένας 17χρονος, ο οποίος επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι τον πατριό του. Σύμφωνα με Thestival, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή της Πυλαίας.

Στις 11 το βράδυ του Σαββάτου το κέντρο της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης δέχτηκε καταγγελία για ενδοοικογενειακό επεισόδιο στην περιοχή της Πυλαίας. Αστυνομικοί, που έλαβαν εντολή να μεταβούν στο σημείο, αντίκρισαν έναν νεαρό να κινείται ύποπτα σε κοντινή απόσταση από το στίγμα του επεισοδίου. Του ζήτησαν να σταματήσει και εκείνος άρχισε να τρέχει. Τον συνέλαβαν λίγα μέτρα μακρύτερα. Τότε εκείνος παραδέχτηκε ότι μαχαίρωσε τον πατριό του. Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής όπου και κρατείται. Απέδωσε την πράξη του στη βίαιη συμπεριφορά που επιδείκνυε ο 36χρονος πατριός του προς την 43χρονη μητέρα του.

Αργότερα έγινε γνωστό ότι ο 17χρονος είχε επιτεθεί με μαχαίρι στον 36χρονο πατριό του και του κατάφερε περίπου δέκα χτυπήματα. Ο 36χρονος μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις