Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ θα υποδυθεί τον τηλεοπτικό παρουσιαστή και κωμικό Τζόνι Κάρσον

Ο Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ θα υποδυθεί τον ...

Σε τηλεοπτική σειρά με τίτλο «King Of Late Night»

Ο 41χρονος Αμερικανός ηθοποιός Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ έχει επιλεγεί για να υποδυθεί τον Αμερικανό τηλεοπτικό παρουσιαστή και κωμικό Τζόνι Κάρσον σε μια βιογραφική σειρά.

Η σειρά με τίτλο «King Of Late Night», σε σενάριο του δημιουργού του «Deadwood», Ντέιβιντ Μιλτς και σκηνοθεσία Τζέι Ροτς θα ακολουθεί τη ζωή και την καριέρα του Κάρσον στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με το Deadline, η σειρά θα συνδέει τον τρόπο με τον οποίο η περσόνα του Κάρσον στην οθόνη ερχόταν σε σύγκρουση με ορισμένες πτυχές της προσωπικής του ζωής, τις οποίες κράτησε εξαιρετικά ιδιωτικές.

Ο Τζόνι Κάρσον ήταν περισσότερο γνωστός για την παρουσίαση του περίφημου «The Tonight Show» για 30 χρόνια από το 1962 έως το 1992. Πριν από την καριέρα του στην ψυχαγωγία, υπηρέτησε στο Πολεμικό Ναυτικό κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Μετά τη συνταξιοδότησή του το 1992, ο Κάρσον τιμήθηκε με το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας. Πέθανε τον Ιανουάριο του 2005, σε ηλικία 79 ετών, μετά από μάχη με το εμφύσημα.

Υπήρξαν προσπάθειες στο παρελθόν να γυριστούν βιογραφική ταινία και σειρά για τον Τζόνι Κάρσον βασισμένη στο βιβλίο, «Carson The Magnificent: An Intimate Portrait», του  Μπιλ Ζέμε. Και τα δύο πρότζεκτ δεν υλοποιήθηκαν ποτέ.

Ο Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ που πρωτογνωρίσαμε μικρούλη στην ταινία του Ρόμπερτ Ρέντφορντ «Το Ποτάμι κυλά ανάμεσα μας» το 1992, εκτός από ηθοποιός έχει δοκιμάσει και τις σκηνοθετικές του ικανότητες γυρίζοντας το 2013 το «Don Jon» όπου επίσης πρωταγωνιστούσε μαζί με την Σκάρλετ Γιόχανσον.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ         

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight