Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ουκρανία: Νύχτα κόλαση στο Κίεβο- 6 νεκροί από επιθέσεις σε σπίτια κι εμπορικό κέντρο

Ουκρανία: Νύχτα κόλαση στο Κίεβο- 6 νεκρ...

Δείτε ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Άλλη μια νύχτα κόλαση έζησαν οι κάτοικοι στο Κίεβο. Οι δυνάμεις της Ρωσίας βομβάρδισαν σπίτια και ένα εμπορικό κέντρο στη συνοικία Ποντίλσκι. Η άγρια επίθεση στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας ξεκίνησε αργά το βράδυ, με τη στιγμή των εκρήξεων να καταγράφονται σε σοκαριστικά βίντεο.

Πριν τελειώσει το τελεσίγραφο που έστειλε η Ρωσία στην Ουκρανία για τη Μαριούπολη και ενώ ο πόλεμος μπαίνει στην 25η μέρα του, το Κίεβο δέχτηκε νέο σφυροκόπημα, με σπίτια και εμπορικό κέντρο να μπαίνουν στο στόχαστρο των ρωσικών δυνάμεων, σύμφωνα με τις ουκρανικές αρχές.

Ο απολογισμός είναι τουλάχιστον έξι νεκροί στο εμπορικό κέντρο που έγινε στόχος, ενώ πολλοί άνθρωποι έχουν εγκλωβιστεί στα συντρίμμια ενός εμπορικού κέντρου. Στο κέντρο των νέων επιθέσεων βρέθηκε η συνοικία Ποντίλσκι του Κιέβου, με τις επιθέσεις να ξεκινούν λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Κυριακής, σύμφωνα με τον δήμαρχο του Κιέβου Βιτάλι Κλίτσκο και την υπηρεσία αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων της πόλης.

Τεράστια έκρηξη αντήχησε στην πόλη όταν χτυπήθηκε το εμπορικό κέντρο και ήταν ορατές από απόσταση δύο εστίες φωτιάς στο εμπορικό κέντρο Retroville.

Στρατιώτες απέκλεισαν τον χώρο και διέταξαν τους δημοσιογράφους να απομακρυνθούν, επικαλούμενοι τον κίνδυνο να ανατιναχθούν πυρομαχικά που δεν έχουν εκραγεί, χωρίς να δώσουν άλλες λεπτομέρειες.

Περίοικοι είπαν πως είχαν δει κοντά στο εμπορικό κέντρο εκτοξευτήρα πολλαπλών πυραύλων μερικές ημέρες νωρίτερα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις