Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάνος Νάτσης: Οι τελευταίες του στιγμές πριν σκοτωθεί σε τροχαίο στο Μεταξουργείο

Πάνος Νάτσης: Οι τελευταίες του στιγμές ...

Με τους συμπρωταγωνιστές του στην παράσταση “Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του”, βρισκόταν ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης

Ο Πάνος Νάτσης σκοτώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου 2022, στις 6.30, όταν η μηχανή του συγκρούστηκε με φορτηγό, στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού.

Νωρίτερα, βρισκόταν στο σπίτι της ηθοποιού Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, η οποία γιόρταζε τα γενέθλια της, μετά το τέλος της παράστασης. 

 Στα stories της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη στο Instagram καταγράφονται οι τελευταίες του στιγμές μαζί με τους φίλους και συναδέλφους του…

 Ο Πάνος Νάτσης γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου του 1991 στην Αθήνα και αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης το 2012. Είχε συμμετάσχει στις θεατρικές παραστάσεις «Καλώς ήρθατε ντετέκτιβ Πουαρό» (2013-2014), «Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια» (2015-2016), «Ο ήχος του όπλου» (2016-2017) και σε πολλές ακόμη. Για τρίτη χρονιά πρωταγωνιστούσε στην θεατρική παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη, «Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του».

Στην τηλεόραση συμμετείχε στην κωμική σειρά του Alpha, «Αστέρας Ραχούλας» (2016-1017), ενώ είχε πρωταγωνιστήσει επίσης στην καθημερινή σειρά του ANT1, «Γυναίκα χωρίς όνομα» (2018). Αυτή τη σεζόν θα πρωταγωνιστούσε στη νέα κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σέρρες».

Όσον αφορά στον κινηματογράφο, έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην ταινία μικρού μήκους «Mary Wants a Purple Dress» (2015), ενώ το 2016 ακολούθησε η ταινία «3000». Το 2017 συμμετείχε στο δράμα «Role Play: The Movie».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight