Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΕΙΑ

/

Δημήτρης Αντωνόπουλος: Η τέχνη της ομορφιάς μέσα από την επιστήμη και την εμπειρία

Δημήτρης Αντωνόπουλος: Η τέχνη της ομορφ...

Το Art of beauty clinic

Ο πλαστικός χειρουργός Δημήτρης Αντωνόπουλος είναι ο επιστημονικός υπεύθυνος αλλά και εμπνευστής της Αrt of Beauty Clinic μιας πρωτοποριακής κλινικής που στόχος της είναι η απόδοση της αισθητικής υπό το πρίσμα της ιατρικής επιστήμης και της τέχνης, το οποίο βρίσκεται στην Ηρώων Πολυτεχνείου. Οι υπηρεσίες που προσφέρονται στο κέντρο ιατρικής αισθητικής αφορούν πρόσωπο, σώμα και νου. Σε ένα περιβάλλον γεμάτο από τέχνη-καθώς η κλινική διαθέτει χώρο gallery- σχεδιασμένο προσεκτικά ώστε να προσφέρει χαλάρωση και ευεξία, παρέχονται όλες οι υπηρεσίες που αφορούν την ομορφιά.

«Το πρόσωπο και το σώμα μας αποτελεί τον τρόπο έκφρασης των συναισθημάτων μας, αλλά και το μέσο ανάδειξης της κουλτούρα μας καθώς και της προσωπικότητάς μας. Με αυτό τον τρόπο επιλέγουμε να γινόμαστε εμείς ο καμβάς του καλύτερου καλλιτέχνη που είναι ο εαυτός μας. Εμείς στην Αrt of Beauty Clinic σεβόμαστε την μοναδικότητα του ασθενούς και μέσω των προτιμήσεών του προσαρμόζουμε την αισθητική πάντα με γνώμονα την επιστήμη, ώστε να εξωτερικεύσουμε με τον καλύτερο τρόπο το «εγώ» του.

Στόχος είναι η επίτευξη μιας σχέσης εμπιστοσύνης με τον ασθενή με απώτερο σκοπό την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών του» αναφέρει χαρακτηριστικά. Για το σώμα εφαρμόζονται: Αποτρίχωση με το Velux laser, λεμφικό μασάζ με το μηχάνημα Lymphatic Metabolic Therapy System πρεσσο[1]θεραπείας, λιπογλυπτική - λιπομεταφορά, mummy make over, mini λιποαναρρόφηση, θεραπείες σύσφιξης και ανόρθωσης γλουτών και αντιμετώπιση των ραγάδων.

Στο πρόσωπο εφαρμόζονται: Θεραπείες αναζωογόνησης δέρματος με το Dermapen 4, βαθύς καθαρισμός προσώπου με διαμάντι Aqua Glo, σύσφιξη οβάλ προσώπου με το Hi-Fu, αυτόλογη μεσοθεραπεία (PrP), volumetric λιπογλυπτική προσώπου, ρινογλυπτική, μη χειρουργικές παρεμβάσεις ανόρθωσης προσώπου και βλεφάρων, jalupro, botox, fillers, φωτοθεραπεία.

Art of Beauty Clinic Ηρώων Πολυτεχνείου 92, artofbeautyclinic.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being