Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το απόγευμα ο Μητροπολίτης Πατρών θα ευλογήσει την βασιλόπιτα στον ιερό ναό Αγίου Ανδρέου

Το απόγευμα ο Μητροπολίτης Πατρών θα ευλ...

Στις 18.00 θα τελεστεί ο εσπερινός του Αγίου Βασιλείου και θα ακολουθήσει η κοπή της βασιλόπιτας της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών παρουσία των ιερέων και διακόνων

Τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα και μέτρα προστασίας θα πραγματοποιηθεί σήμερα παραμονή της Πρωτοχρονιάς στον ιερό ναό του Πολιούχου Πατρών Αποστόλου Ανδρέου στις 6 το απόγευμα χοροστατούντος του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου και συγχοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κερνίτσης κ. Χρυσάνθου, ο εσπερινός της εορτής του Αγίου Βασιλείου και θα ακολουθήσει η κοπή της βασιλόπιτας για το νέο έτος 2022 της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών.

Στον εσπερινό και στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα μεταδώσει ζωντανά ο τηλεοπτικός σταθμός Λύσχνος, έχουν προσκληθεί να παραστούν οι ιερείς που υπηρετούν και διακονούν στην Μητρόπολη Πατρών. Οι ιερείς θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές με τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο και τον Επίσκοπο Κερνίτσης κ. Χρύσανθο, και μεταξύ τους και να λάβουν για ευλογία απ’ ένα κομμάτι της βασιλόπιτας για να πάει καλά και είναι ευλογημένη η νέα χρονιά που ανατέλλει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις