Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Νικόλαος Δούρος Α’ Αντιπρόεδρος της Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας

Ο Νικόλαος Δούρος  Α’ Αντιπρόεδρος της Α...

Εξελέγη για τέταρτη φορά

Α’ Αντιπρόεδρος της Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας εξελέγη για τέταρτη συνεχή χρονιά ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΟΥΡΟΣ ΑΕ, Νίκος Δούρος, μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη της νέας διοίκησης. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από εννέα μέλη με Πρόεδρο τον κύριο Ευάγγελο Φλωράτο.

O Νίκος Δούρος, ο οποίος υπήρξε και συνιδρυτής της Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας, διακρίνεται για την έντονη επαγγελματική και κοινωνική του δράση, τόσο σε τοπικό όσο και εθνικό επίπεδο.

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι είναι αντιπρόεδρος του συνδέσμου Εξαγωγέων Ελλάδος, ενώ επί σειρά ετών υπήρξε πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αχαΐας, καθώς και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (Ε.Ε.Δ.Ε.) Δυτικής Ελλάδος και Πελοποννήσου.

Από το 2008 είναι Πρόξενος της Δημοκρατίας της Ουγγαρίας για την Δυτική Ελλάδα και τα Ιόνια Νησιά, επίσης εκλεγμένος Πρόεδρος των Φίλων του Νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Πατρών. Μετά την εκλογή του ο κύριος Δούρος δήλωσε σχετικά: “Ευχαριστώ θερμά τα μέλη της Τράπεζας για την ψήφο τους, την οποία υπόσχομαι να τιμήσω και φέτος”.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις