Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ομαλά οι εκλογές για την ανάδειξη αρχηγού στο ΚΙΝ.ΑΛ. - Έχουν ψηφίσει 100.000 άτομα

Ομαλά οι εκλογές για την ανάδειξη αρχηγο...

ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Νεότερη ενημέρωση:  Ομαλά συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία στο ΚΙΝΑΛ με τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Γιώργο Παπανδρέου να διεκδικούν την ηγεσία του κόμματος.

Οι κάλπες άνοιξαν στις 7 το πρωί της Κυριακής με την κίνηση να είναι αυξημένη και όσο περνάει η ώρα γίνεται και μεγαλύτερη. Τόσο ο Νίκος Ανδρουλάκης όσο και ο Γιώργος Παπανδρέου, οι δύο «μονομάχοι» δηλαδή για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ ψήφισαν και εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για το αποτέλεσμα.

Μέχρι λίγο πριν τη μία το μεσημέρι είχαν προσέλθει στις κάλπες περίπου 100.000 άτομα. Σε αντίθεση με την προηγούμενη Κυριακή δεν παρατηρούνται ουρές στα εκλογικά τμήματα. 

Οι κάλπες θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα. Όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή η αρμόδια Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ για τις εσωκομματικές εκλογές (ΕΔΕΚΑΠ), δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι είχαν ψηφίσει την προηγούμενη Κυριακή, στον α’ γύρο και δεν θα πληρώσουν εκ νέου 3 ευρώ.

Κάλπες για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ έχουν στηθεί σε όλη την Ελλάδα. Τα εκλογικά Κέντρα στον νομό Χανίων είναι τα ίδια με αυτά της προηγούμενης Κυριακής, οι 25 κάλπες έχουν στηθεί σε 20 σημεία της Περιφερειακής Ενότητας που είναι δημοτικά καταστήματα, πρώην δημοτικά καταστήματα και αίθουσες πολιτιστικών συλλόγων. Στην πόλη των Χανίων από 2 κάλπες έχουν στηθεί στο Δημαρχείο και σε χώρο της Αντιπεριφέρειας.

Στις Περιφερειακές Ενότητες Τρικάλων και Καρδίτσας η ψηφοφορία εξελίσσεται ομαλά με καλή ροή προσέλευσης.

Πρώτη ενημέρωση: Το νέο αρχηγό του Κινήματος Αλλαγής καλούνται να ψηφίσουν σήμερα οι φίλοι και τα μέλη του κόμματος, σε μια διαδικασία που ξεκίνησε στις 07.00 και θα ολοκληρωθεί δώδεκα ώρες αργότερα, στις 19.00, επιλέγοντας ανάμεσα στον Γιώργο Παπανδρέου και τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές έχουν όλοι όσοι ψήφισαν στον πρώτο γύρο ενώ αυτή τη φορά δε θα πληρώσουν το αντίτιμο των 3 ευρώ!

Γιώργος Παπανδρέου vs Νίκος Ανδρουλάκης, λοιπόν, σε μια μάχη στην οποία υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί.

Ο νυν ευρωβουλευτές φαντάζει τη δεδομένη στιγμή ως ο… επόμενος αρχηγός του κόμματος εκτός εάν υπάρξει η μεγάλη ανατροπή, στην οποία ελπίζει η πλευρά Παπανδρέου – εξου άλλωστε και δεν πέταξε λευκή πετσέτα από τον πρώτο γύρο αποφασίζοντας να παίξει τα ρέστα του στον δεύτερο!

Μαρινος Σκανδαμης - Τομεαρχης πολιτικης προστασιας ΚΙΝΑΛ

Κωστας Χριστοπουλος - Μελος Νομαρχιακης ΚΙΝΑΛ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις