Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επιμελητήριο Αχαΐας: «Νέα ρύθμιση οφειλών σε 240 δόσεις προς το δημόσιο και 420 δόσεις προς τράπεζες»

Επιμελητήριο Αχαΐας: «Νέα ρύθμιση οφειλώ...

Eνημερωτική e-ημερίδα

Το Επιμελητήριο Αχαΐας διοργανώνει ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα «Νέα ρύθμιση οφειλών σε 240 δόσεις προς το δημόσιο και 420 δόσεις προς τράπεζες» η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 16:00-18.00.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ. Φώτης Κουρμούσης, Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών.

Ο κος Φώτης Κουρμούσης και τα στελέχη της Ειδικής Γραμματείας θα παρουσιάσουν και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις για τα ακόλουθα θέματα:

•            Το θεσμικό πλαίσιο για τη ρύθμιση και την απαλλαγή οφειλών- παροχή 2ης ευκαιρίας

•             Τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών για νοικοκυριά και επιχειρήσεις όπου προβλέπεται και αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία σε έως 240 δόσεις

•             Τη ρύθμιση οφειλών μέσω της διαδικασίας της εξυγίανσης επιχειρήσεων

 

Στο τέλος της παρουσίασης θα διατεθεί χρόνος για την υποβολή ερωτημάτων και θα δοθούν απαντήσεις από τους ομιλητές. Η ημερίδα είναι ΔΩΡΕΑΝ και οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παρακολουθήσουν την e-ημερίδα, πατώντας το link που θα τους σταλεί στο email τους. Η εκδήλωση θα μεταδίδεται με livestreaming μέσω της ιστοσελίδας του Επιμελητηρίου Αχαΐας, του facebook  και youtube.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή αποστέλλοντας τα στοιχεία επικοινωνίας τους στο https://docs.google.com/forms/ d/ 1yXrxASvYwJ03qp16Vr3XINIMGYot8 NsINylfp3JWaYw/edit έως την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021.

Περισσότερες πληροφορίες στο 2610 277 779 (εσωτερικό 11), κα Νόρα Νικολοπούλου, Επιμελητήριο Αχαΐας .

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις