Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Χάρης Καστανίδης από Πάτρα: "Να επαναφέρουμε στο προσκήνιο της δημόσιας ζωής τους ανθρώπους και τις ελπίδες τους" - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χάρης Καστανίδης από Πάτρα: "Να επα...

Παραχώρησε ομιλία στο ξενοδοχείο "Βυζαντινό"

Στην Πάτρα βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 17 Νοεμβρίου, ο πρώην υπουργός και υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Χάρης Καστανίδης, όπου πραγματοποίησε πολιτική συγκέντρωση στο ξενοδοχείο Βυζαντινό. Εκεί, παραχώρησε ομιλία ενώπιων των παρευρισκομένων -παρόντα ήσαν αρκετά στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ, μεταξύ των οποίων ο πρώην Περιφερειάρχης κ. Αποστόλης Κατσιφάρας, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνσταντίνος Καρπέτας, ο δικηγόρος κ. Γιώργος Μάρκου αλλά και πολλοί ακόμα.

Την ομιλία του έκλεισε ο κ. Καστανίδης αναφέροντα πως "δεν είναι τυχαία η ευχή μου στους νέους, να ζήσουν τη δική τους 18η Οκτωβρίου 1981".

Δείτε σημεία της ομιλίας του:

Αμέσως μετά την ομιλία του, ο πρώην υπουργός δήλωσε πως "είναι η ώρα της επιστροφής, μια μεγάλης, ριζοσπαστικής και καινοτόμου σοσιαλδημοκρατίας, που θα πρωταγωνιστήσει στην πολιτική και θα επαναφέρει στο προσκήνιο της δημόσιας ζωής τους ανθρώπους και τις ελπίδες τους".

Δείτε τις δηλώσεις του:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις