Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ανοικτή στήριξη σε Ανδρουλάκη από το γνωστό στέλεχος Άρη Καρβούνη

Ανοικτή στήριξη σε Ανδρουλάκη από το γνω...

Η στήριξη στην υποψηφιότητα Ανδρουλάκη από την πλευρά του γνωστού αυτού στελέχους, που προέρχεται από το «μπλοκ» της Φώφης Γεννηματά, προκαλεί συζητήσεις

Σε ανοικτή στήριξη του Νίκου Ανδρουλάκη προχώρησε πριν από λίγο και λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας Παπανδρέου, ο Πρώην Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Αχαΐας και Μέλος Κεντρικής Επιτροπής Κινήματος Αλλαγής/ΠΑΣΟΚ, Άρης Καρβούνης.

Η στήριξη στην υποψηφιότητα Ανδρουλάκη από την πλευρά του γνωστού αυτού στελέχους, που προέρχεται από το «μπλοκ» της Φώφης Γεννηματά, προκαλεί συζητήσεις καθώς εκτιμάται ότι συμβάλει σημαντικά στην αλλαγή των συσχετισμών στο τοπικό ΚΙΝ.ΑΛ. ιδίως στο κομμάτι της νεολαίας η οποία σε αυτή τη μάχη φαίνεται να θέτει ως όρο την ανανέωση ως κεντρικό διακύβευμα. Η δήλωση του κ. Καρβούνη έχει ως εξής:

«Μετά το πέρας της κατάθεσης των υποψηφιοτήτων για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ, μια διαδικασία που εξελίχτηκε με πολλές διακυμάνσεις, ξεκινώντας από την απρόσμενη απόσυρση της Προέδρου Φώφης Γεννηματά και την επανεμφάνιση του πρώην Προέδρου-Πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου, γεγονότα που άλλαξαν όλες τις ισορροπίες τόσο στο πολιτικό περιεχόμενο αυτής της διαδικασίας όσο και στα οργανωτικά χαρακτηριστικά της εκλογικής αναμέτρησης της 5ης Δεκέμβρη, ως μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κινήματος κ ως ενεργός πολίτης αποφάσισα να συμπορευτώ:

- Για τη γενιά μου, που άφησε την πατρίδα μας και μετανάστευσε πριν δέκα χρόνια όταν η χώρα μας κατέρρεε οικονομικά από την καταστροφική διακυβέρνηση της ΝΔ και του κ. Καραμανλή, που κανείς δεν κατάφερε να φέρει πίσω.

 - Με τη γενιά μου, ενωμένη με αυτόνομη πολιτική πορεία της παράταξης μας - για την 2η μεγάλη πολιτική αλλαγή στη χώρα μας, μακριά από το λαϊκισμό της δήθεν αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ και της συντηρητικής ΝΔ .

- ΜΑΖΙ με τη γενιά μου, που τόσα χρόνια χρησιμοποιήθηκε στο εσωτερικό της παράταξης από τα πολιτικά τζάκια και κατέληξε θεατής της πολιτικής για να εξυπηρετούνται πολιτικές φιλοδοξίες συγκεκριμένων ολίγων πάντα παραγόντων της παράταξης.

ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 5ης ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

 Το μυστικό της αλλαγής είναι να επικεντρώσεις όλη σου την ενέργεια όχι στην καταπολέμηση του παλιού, αλλά στο χτίσιμο του νέου… Σωκράτης»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις