Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κάλεσμα για το Παναιγιάλειο συλλαλητήριο για τη διάσωση του τμήματος Φυσικοθεραπείας

Κάλεσμα για το Παναιγιάλειο συλλαλητήριο...

Η ανακοίνωση του Δήμου Αιγιάλειας

Από τη Συντονιστική Επιτροπή του δήμου και των φορέων της Αιγιάλειας ανακοινώνεται η διεξαγωγή Παναιγιάλειου Συλλαλητηρίου την ερχόμενη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου και ώρα 1.00μ.μ. στη Γέφυρα του Μεγανίτη (επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού) κατά των ενεργειών για τη μεταφορά της σχολής Φυσικοθεραπείας Αιγίου στην Πάτρα.

"Συνεκτιμώντας όλα τα τελευταία δεδομένα η Συντονιστική Επιτροπή αποφάσισε την πραγματοποίηση του συλλαλητηρίου την ερχόμενη Δευτέρα σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και τις αποφάσεις των Δ.Σ. των φορέων της πόλης προκειμένου να υπάρξει η δυνατότητα μιας μαζικής κινητοποίησης και να σταλεί ηχηρό το «μήνυμα» στην υπουργό Παιδείας που αρνείται να συναντηθεί με αντιπροσωπεία της πόλης.

Στην κινητοποίηση συμμετέχουν οι Επιστημονικοί, Παραγωγικοί και Συνδικαλιστικοί φορείς της πόλης και στο πλαίσιο αυτό ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  να ακυρώσουμε τα σχέδια του πανεπιστημίου Πατρών που θέλει το κλείσιμο της σχολής του  Αιγίου" αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Αιγιάλειας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις