Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Η Σαρλότ Γκενσμπούργκ σχεδίασε για τα Zara όλα τα καθημερινά ρούχα που αγαπάει

Η Σαρλότ Γκενσμπούργκ σχεδίασε για τα Za...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η πρακτική και σκοτεινή limited edition collection μόλις κυκλοφόρησε με τις ευλογίες της καλής της φίλης Marta Ortega

Μόλις κυκλοφόρησε η limited edition σειρά των Zara με τη σφραγίδα της διάσημης αγγλογαλλίδας ηθοποιού Σαρλότ Γκενσμπούργκ. Η 50χρονη κόρη του θρυλικού, super stylish ζευγαριού Σαρλ Γκενσμπούργκ και Τζέιν Μπίρκιν (που καθιερώθηκε στο σινεμά ως μούσα του αιρετικού Λαρς Φον Τρίερ  και πρόσφατα έκανε στις Κάννες το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με την ταινία «Jane by Charlotte») διαθέτει ένα πολύ προσωπικό ύφος ένδυσης. Το απλό και «σκοτεινό» ανδρόγυνο  βεστιάριό της ξεσήκωσε την καλή της φίλη Marta Ortega επικεφαλής του ισπανικού κολοσσού προσιτής ένδυσης. Ετσι συνεργάστηκαν δημιουργικά, με τη Σαρλότ να πρωταγωνιστεί στην καμπάνια προώθησης, αποκαλύπτοντας μια «στολή καθημερινότητας» για όλες τις γυναίκες.

 

Βασική της επιδίωξη να παρουσιάσει  μια capsule collection με κομμάτια που αγαπά πολύ η ίδια. Bέβαια «δείχνουν» πολύ στην αδύνατη σιλουέτα της. Πρωταγωνιστεί το denim, το οποίο αγαπούσε ιδιαίτερα και ο πατέρας της, Serge. Θα το βρείτε μαύρο και μπλε μαζί με μια τζιν καμπαρντίνα με έμπνευση από τα 70s, ένα western πουκάμισο και ένα oversized τζακετ. 

 

 «C’est tout! This is really how I dress every day» δήλωσε η ηθοποιός στη Vogue. Αυτή  δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται με τον όμιλο Inditex, αφού το 2021 συμμετείχε και στη χειμερινή Zara Home καμπάνια. 

 «Μου αρέσει το γεγονός να μην πολυσκέφτομαι όταν είναι να ντυθώ. Δεν ξοδεύω ούτε ένα δεκάλεπτο κάθε πρωί για να διαλέξω ρούχα. Εχω παιδιά σε ηλικίες από 10 ως 24 ετών οπότε συχνά είμαι στα γόνατα. Δεν φοράω λοιπόν τακούνια και φούστες αλλά κομμάτια μιας perfect uniform του lifestyle μου. Κατάλαβα από νωρίς πως το ίδιο σύστημα ακολουθούσαν και οι γονείς μου. Η μητέρα μου πειραματιζόταν περισσότερο στα seventies, όμως ο πατέρας μου είχε ελάχιστα πράγματα, δυο τζιν, τέσερα t-shirts… και αυτό ήταν. Κάπως έτσι λειτουργώ κι εγώ καθημερινά» εξηγεί.  

 *Η Charlotte Gainsbourg x Zara είναι διαθέσιμη online αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα Zara. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View