Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Πατρινή Αμαλία Νιόκου μαγείρεψε μπακαλιάρο και ενθουσίασε στο Game of Chefs

Η Πατρινή Αμαλία Νιόκου μαγείρεψε μπακαλ...

Η Αμαλία διατηρεί εδώ και σχεδόν 15 χρόνια ένα από τα πιο γνωστά μεζεδοπωλεία της πόλης

Πατρινό ενδιαφέρον είχε το νέο μαγειρικό διαγωνιστικό ριάλιτι που μεταδίδεται από τον ΑΝΤ1 με τίτλο «Game of Chefs» και παρουσιάστρια την Αιγιώτισσα ηθοποιό Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Οι τρεις κριτές Άγγελος Λάντος, Βασίλης Μουρατίδης και Άνταμ Κοντοβάς ενθουσιάστηκαν με ένα παραδοσιακό πιάτο με βακαλάο που ετοίμασε με μεράκι και ταλέντο μία διαγωνιζόμενη, η οποία διατηρεί από το 2006 μεζεδοπωλείο στην Πάτρα που είναι από τα πιο γνωστά στέκια για καλοφαγάδες αλλά και φοιτητές.

Ο λόγος για την Αμαλία Νιόκου με καταγωγή από την Μεσσηνία που έχει το Μεζεδοπωλείο της Αμαλίας στην Πατρέως και Αλ. Υψηλάντου, η οποία μέσα στα 45 λεπτά που είχε στη διάθεση της μαγείρεψε και ξετρέλανε τους τρεις κριτές, μπακαλιάρο Τσιλαδιά σε σημείο οι κριτές να ζητήσουν και ψωμί αλλά και ο Βασίλης Μουρατίδης να πάρει και το πιάτο του Άγγελου Λάντου για να φάει ότι είχε περισσέψει.  Η άνετη και έμπειρη στην μαγειρική Αμαλία Νιόκου πέτυχε διάνα με το παραδοσιακό πιάτο που ετοίμασε, για να τιμήσει την μητέρα της που έφυγε πρόσφατα από την ζωή, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Έτσι η Αμαλία Νιόκου πέρασε στην επόμενη φάση του νέου μαγειρικού ριάλιτι ενώ οι κριτές την προέτρεψαν να αναλάβει το μαγαζί ο άνδρας της μιας και προβλέπεται η συμπαθής Αμαλία να έχει καλή πορεία στο παιχνίδι.  

«Το ευχαριστιέμαι όσο τίποτα άλλο», δήλωσε ο Άγγελος Λάντος, με τον Βασίλη Μουρατίδη να απαντά «Τι τα θέλουμε τα πολύ γκουρμέ».

Μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο εδώ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight