Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο άγνωστος ρόλος 34χρονου από τον Πειραιά στο στόχαστρο των αρχών – Τι ερευνάται

Ο άγνωστος ρόλος 34χρονου από τον Πειραι...

Αναμένεται να κληθεί ως μάρτυρας

Στον ρόλο ενός 34χρονου υπαλλήλου καφενείου από τον Πειραιά που διατηρούσε φιλία με την 36χρονη κατηγορούμενη αναμένεται να στραφεί τα επόμενα 24ωρα, το ενδιαφέρον του Μικτού Ορκωτού Κακουργιοδικείου της Αθήνας που διερευνά την  επίθεση με το βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας  τον Μάιο του 2020 στην Καλλιθέα.

Οι αρχές εξετάζουν αν ο 34χρονος – ο οποίος αναμένεται να κληθεί ως μάρτυρας – θα μπορούσε να έχει ρόλο «συνεργού» στην δραματική επίθεση κατά της Ιωάννας που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Κι αυτό ύστερα από πληροφορίες κι αναφορές ότι ο 34χρονος φέρεται να είχε υποβοηθήσει την 36χρονη στην αρχική παρακολούθηση της Ιωάννας, είχε ρωτηθεί από την κατηγορούμενη  για τον τρόπο αγοράς του βιτριολιού και γνώριζε την εμμονή της για το θύμα της. Με κύριο ζητούμενο γιατί ενώ γνώριζε ότι η φίλη του ήταν εκείνη που  είχε τέτοιο μένος κατά του θύματος και αναζητούσε βιτριόλι , δεν ειδοποίησε αμέσως την ΕΛ.ΑΣ,  ότι αυτή ήταν πιθανόν εκείνη που  φέρεται να επιτέθηκε στην άτυχη Ιωάννα.

Ο νομικός εκπρόσωπος του 34χρονου, δικηγόρος Αθηνών κ. Αλέξανδρος Κούκιος επισημαίνει, μιλώντας προς «Το Βήμα» ότι «ο πελάτης του είχε αντιληφθεί την εμμονή της κατηγορούμενης με το μετέπειτα θύμα της κι είχε αποστασιοποιηθεί γρήγορα, ενώ προσπαθούσε να την αποφύγει».

Συμπληρώνει δε ότι ο 34χρονος δεν ενημέρωσε τις αρχές ασφαλείας μετά την επίθεση στην Καλλιθέα υπό τον φόβο των συνεπειών λόγω της μεγάλης δημοσιότητας που είχε λάβει η υπόθεση. Καθώς κι ότι αν κληθεί να καταθέσει στο δικαστήριο θα πει ότι γνώριζε, ενώ θα εκφράσει την πλήρη συμπαράσταση του στην Ιωάννα.

Σημειώνεται ότι η επαφή του 34χρονου με την κατηγορούμενη ανιχνεύθηκε αρκετούς μήνες μετά την  επίθεση, ύστερα από την ανάλυση των δεδομένων της συσκευής του κινητού της 

Τότε διαπιστώθηκε ότι η 36χρονη φέρεται να είχε τακτικές επικοινωνίες με το 34χρονο μέσω Viber. Μάλιστα η κατηγορούμενη φαίνεται να είχε πραγματοποιήσει διαδοχικές κλήσεις στον υπάλληλο του καφενείου αμέσως μετά την επίθεση στην Ιωάννα.

 

πηγή tovima.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις