Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Eκδηλώσεις My way στην καρδιά της πόλης-...

Eκδηλώσεις My way στην καρδιά της πόλης- Κοινωνικές και επαγγελματικές συναντήσεις με υψηλά standards

Λεωφ.Όθωνος-Αμαλίας 15

TOURISM RESTART
/

Το My Way, το ξενοδοχείο που εισάγει τον  δικό του τρόπο στην υπόθεση «διαμονή στην Πάτρα», έρχεται να δώσει το στίγμα του και στο πεδίο «φιλοξενία κοινωνικών και επαγγελματικών εκδηλώσεων», στην καρδιά της πόλης, με θέα τη θάλασσα και υψηλά ποιοτικά standards που μετατρέπουν την επιλογή σε εμπειρία.

Το ξενοδοχείο της λεωφόρου Όθωνος Αμαλίας το οποίο κερδίζει τις εντυπώσεις σε όλα τα επίπεδα, αναδεικνύεται σε top προορισμό για εκδηλώσεις και συνέδρια, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα επιλογών αλλά και τη δυνατότητα της συνδιαμόρφωσης των δεδομένων με τον πελάτη, στο πλαίσιο ενός δημιουργικού διαλόγου που μετατρέπει την ιδέα σε πράξη με επαγγελματική προσαρμοστικότητα στις εκάστοτε ανάγκες.

Το My Way  διαθέτει μια εντυπωσιακή συνεδριακή αίθουσα χωρητικότητας 400 καθήμενων ατόμων όπου μπορούν να φιλοξενηθούν συνέδρια, ημερίδες και εταιρικές παρουσιάσεις ενώ υπάρχουν και αίθουσες  εκδηλώσεων για δεξιώσεις, γάμους, βαπτίσεις, γενέθλια, επετείους, πάρτι  και άλλες κοινωνικές και προσωπικές συναντήσεις.

Το προσωπικό και οι συνεργάτες του MyWay διαθέτουν τόσο την εμπειρία, όσο και την διάθεση να σχεδιάσουν μαζί σας την ιδανική εκδήλωση για εσάς και τους προσκεκλημένους σας καθώς οι χώροι του διαθέτουν ιδιαίτερα ευέλικτη διαρρύθμιση ώστε να εξυπηρετήσουν την οποιαδήποτε ανάγκη.

Οι τέσσερις ξεχωριστές αίθουσες του τετράστερου ξενοδοχείου μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 400 άτομα, στο σύνολό τους. Με μια πληθώρα διαφορετικών διατάξεων που μπορούν να προταθούν, ο χώρος θα προσαρμοστεί με άνεση και υψηλή αισθητική αντίληψη στα μέτρα των απαιτήσεών σας για συναντήσεις άνετες, χαλαρές και παραγωγικές.

Εκτός από τον κλασικό εξοπλισμό  που θα διαμορφώσει τον χώρο συνάντησής σας, στην διάθεσή σας βρίσκονται όλα τα απαραίτητα μέσα όπως μικροφωνικές εγκαταστάσεις, προτζέκτορες, οθόνες προβολής, τηλεοράσεις plasma, podium και βέβαια ασύρματο internet για όλους τους συμμετέχοντες, ενώ διατίθενται και θέσεις πάρκινγκ.

Πέραν των άλλων, στο May Way θα έχετε και μια μοναδική γευστική εμπειρία καθώς τα coffee breaks, ο μπουφές και τα  γεύματα κατά τη διάρκεια των συναντήσεών σας, αλλά και στα διαστήματα των διαλειμμάτων, εγγυώνται στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας με  άρωμα φρεσκοφτιαγμένου καφέ, δροσιστικών ροφημάτων και εξαιρετικές γλυκές και αλμυρές γεύσεις είτε επιλέξετε το   χώρο συναντήσεων, είτε το λόμπυ, είτε το roof garden του ξενοδοχείου με βάση το χαρακτήρα της εκδήλωσής σας. Η κουζίνα είναι μεσογειακή με επιρροές από την ελληνική κουζίνα αλλά και διάφορες πινελιές από τους κουζίνες όλου του κόσμου, ενώ στα συνέδρια δεν λείπουν και οι ιδιαίτερες γεύσεις από την Αχαΐα.

Κατά  τον ίδιο τρόπο που μπορείτε να συνδιαμορφώσετε με τους ειδικευμένους επαγγελματίες του My Way το χώρο  που θα υποδεχθεί την εκδήλωσή σας, μπορείτε να συναποφασίσετε για  το μενού, τα ροφήματα, τα ποτά και τα κοκτέιλ.

Στα μεγάλα συν του ξενοδοχείου είναι η ποιότητα των υλικών καθώς η επιλογή της εταιρείας για συνεργασία με ντόπιους παραγωγούς διαφοροποιεί και «απογειώνει» τα πιάτα  με πολύ προσεγμένες πρώτες ύλες.

 

Info

Λεωφ. Όθωνος Αμαλίας 15, Πατρα

τηλ: 2610623131

www.mywayhotel.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr