Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Δημόσιες ευχαριστίες στην Κλινική Covid του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών

Πάτρα: Δημόσιες ευχαριστίες στην Κλινική...

Από την Παναγιώτα Μητροπούλου για την τιτάνια ιατρική προσπάθεια που κατέβαλλαν ο διευθυντής του πνευμονολογικού & όλο το προσωπικό να κάνουν καλά τη μητέρα της που είχε covid 19

Η συμπολίτισσα Παναγιώτα Μητροπούλου με κείμενο της που έστειλε στο thebest.gr ευχαριστεί δημοσίως το Τμήμα της Κλινικής Covid του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο «Παναγία η Βοήθεια» όπου νοσηλεύτηκε η μητέρα της Χρυσάνθη Στεργιοπούλου-Μητροπούλου.

Όπως αναφέρει, «η μητέρα μου, Χρυσάνθη Στεργιοπούλου-Μητροπούλου διαγνώσθηκε θετική στον Covid-19  και εισήχθη στη Κλινική Covid στις 23 Ιουλίου όπου και παρέμεινε έως τις 16 Αυγούστου 2021. Θα ήθελα, από καρδιάς, να ευχαριστήσω το Τμήμα της Κλινικής Covid και ειδικότερα, εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου στον Διευθυντή του Πνευμονολογικού Τμήματος, Κλινική COVID-19, κύριο Αργύριο Τζουβελέκη, Αν. Καθηγητή Πνευμονολογίας, καθώς και την κυρία Έλλη Μαλακουδίνου, Επικεφαλή Επιμελήτρια Πνευμονολογίας και την ιατρική της ομάδα, για την ιατρική τους προσφορά, αλλά και για την ανθρώπινη συμπεριφορά τους, τιμώντας τον όρκο του Ιπποκράτη.

Με συγκίνηση θυμάμαι την καθημερινή λεπτομερή ενημέρωσή τους για  την πορεία της υγείας της μητέρας μου. Τη διακριτική και ανθρώπινη διαχείρισή τους, ιδιαίτερα όταν η κατάστασή της παρουσίαζε επιδείνωση και ως εκ τούτου η ενημέρωση ήταν δύσκολη.

Δημόσια, εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου  με ένα μεγάλο ευχαριστώ, που σήμερα είμαι δίπλα στην μητέρα μου χάρη στην τιτάνια ιατρική προσπάθειά τους.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις