Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Χωρίς νερό εδώ και μέρες, εν μέσω καύσωνα, η Φιλοθέη Οβρυάς! Τι λέει η ΔΕΥΑΠ

Πάτρα: Χωρίς νερό εδώ και μέρες, εν μέσω...

Αγανακτισμένοι κάτοικοι της περιοχής

Αγανακτισμένοι είναι κάτοικοι της Φιλοθέης Οβρυάς στην Πάτρα οι οποίοι όπως κατήγγειλαν στο thebest.gr έχουν μείνει τα τελευταία 24ωρα χωρίς νερό και μάλιστα εν μέσω καύσωνα! Μία εκ των κατοίκων της περιοχής ανέφερε μιλώντας στο thebest.gr πως από την Παρασκευή το μεσημέρι είναι χωρίς νερό με αποτέλεσμα να μην μπορούν να κάνουν ούτε ένα μπάνιο εν μέσω ζέστη,ς ούτε να πλύνουν τα πιάτα και γενικά να μην μπορεί να λειτουργήσει το νοικοκυριό τους. Όπως είπε έχουν κάνει τηλέφωνα στη ΔΕΥΑΠ για να ενημερώσουν για το πρόβλημα και για να μάθουν τι μέλλει γενέσθαι κι όπως ανέφρε, τους είπαν ότι οφείλεται σε υπερκατανάλωση του νερού.

Άλλος κάτοικος που επικοινώνηυσε με το thebest.gr εξέφρασε την αγανάκτησή του για τη διακοπή νερού εν μέσω υψηλών θερμοκρασιών,αναφέροντας πως το δικό του σπίτι δεν έχει νερό από την Τετάρτη το βράδυ. Μια μικρή εξαίρεση αποτέλεσαν πολύ πρωινές ώρες της Πέμπτης και εν συνεχεία οι βρύσες στέγνωσαν ξανά.

Το thebest.gr επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ Ανδρέα Παπανικήτα ο οποίος επεσήμανε πως την Παρασκευή στη δεξαμενή της Οβρυάς παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα το οποίο έχει αποκατασταθεί ωστόσο απαιτείται ακόμα κάποιος χρόνος μέχρι να μπορέσει η δεξαμενή να τροφοδοτήσει την περιοχή με νερό και εκτιμά πως τις επόμενες ώρες το πρόβλημα θα λυθεί.  "Για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα χρειάστηκε να αδειάσουμε τη δεξαμενή οπότε χρειάζειται να γεμίσει πάλι η δεξαμενή, και με την υπερκατανάλωση που υπάρχει, είναι πρόβλημα. Ο ίδιος υπογραμμίζει πως παρατηρείται μεγάλη υπερκατανάλωση και προκαλείται πρόβλημα καθώς μεγάλες ποσότητες νερού διοχετεύονται και για τις ανάγκες ποτίσματος. Την ίδια ώρα δηλώνει πως υπάρχει ένας σχεδιασμός και γίνεται προσπάθεια να αντιμετωπιστεί μόνιμα το πρόβλημα που υπάρχει στην περιοχή και καλεί τους πολίτες να προβαίνουν σε χρηστή διαχείριση του νερού.  "Η ΔΕΥΑΠ κάνει έκκληση στους δημότες να καταναλώνει το νερό με σύνεση και πιστεύω ότι σύντομα το πρόβλημα σε αυτή την περιοχή θα λυθεί",

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις