Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Το 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου στην Ακράτα

Το 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοπ...

Από τη ΔΗΚΕΠ Αιγιαλείας

Πρεμιέρα για το 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου στην Αιγιάλεια. Με ιδιαίτερη χαρά η περιοχή της Ακράτας υποδέχεται το δεύτερο μέρος του 7ου Διεθνούς Φεστιβάλ Νοκιμαντέρ Πελοποννήσου που διεξάγεται σε 10 πόλεις σε όλη την Πελοπόννησο!

Υπό το φώς των αστεριών για 3 υπέροχες βραδιές, από 2-4 Ιουλίου στον προαύλιο χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ακράτας, το κοινό της Αιγιάλειας θα απολαύσει επιλεγμένα ντοκιμαντέρ στο πλαίσιο του διπλού αφιερώματος «Ισότητα» και «Διεκδικώντας την ελευθερία».

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, οι προβολές θα διεξαχθούν σε ανοιχτό χώρο, ενώ θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας.

Το 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου, τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού, υλοποιείται από το Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας ενώ για την περιοχή της Αιγιάλειας συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιάλειας (ΔΗΚΕΠΑ), η ΚοινΣΕπ «Ευτοπία» και η Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου.

Πληροφορίες: 6945017630, 2696034111

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις