Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αδιανόητο: Ιερέας έριξε βιτριόλι σε μητροπολίτες στη Μονή Πετράκη! 10 άτομα στο Νοσοκομείο

Αδιανόητο: Ιερέας έριξε βιτριόλι σε μητρ...

Ο δράστης συνελήφθη

20:30  Σύμφωνα με πληροφορίες, θύματα της επίθεσης με καυστικό υγρό είναι οι μητροπολίτες Κασσανδρείας Νικόδημος, Άρτας Καλλίνικος, Δρυινουπόλεως Ανδρέας, Ζακύνθου Διονύσιος Δ', Κηφισιάς Κύριλλος, Γουμενίσσης Δημήτριος και Γλυφάδας, Αντώνιος.

Οι επτά μητροπολίτες δέχτηκαν επίθεση με καυστικό υγρό από ιερέα που δικαζόταν από το Συνοδικό Δικαστήριο και επρόκειτο να καθαιρεθεί.

Εκτός από τους μητροπολίτες τραυματίστηκε επίσης κι ένας αστυνομικός, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε τραυματισμός και δύο δικηγόρων. 

Στο Νοσοκομείο όπου έχουν μεταφερθεί οι Μητροπολίτες με εγκαύματα στο πρόσωπο και το σώμα, βρίσκονται ο Αρχιεπίσκοπος και ο υπουργός Υγείας. Οι δύο εκ των αρχιερέων είναι πιο σοβαρά τραυματισμένοι. 

20:20 Συνελήφθη πριν από λίγο ιερέας ο οποίος κατά τη διάρκεια του συνοδικού δικαστηρίου στην Ιερά Μονή Πετράκη έριξε καυστικό υγρό σε επτά μητροπολίτες και σε αστυνομικό, ο οποίος ήταν έξω από την αίθουσα και έτρεξε να βοηθήσει.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ οι επτά μητροπολίτες διακομίσθηκαν στο «Λαϊκό» νοσοκομείο με εγκαύματα, όπου και νοσηλεύονται και ο αστυνομικός στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο. Στο Νοσοκομείο έχουν μεταφερθεί και δύο δικηγόροι. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η ιεραρχία της Εκκλησίας συνεδρίαζε με θέμα την καθαίρεση του ιερέα για υπόθεση ναρκωτικών στην οποία φέρεται να εμπλέκεται. 

19:55 Συνελήφθη ένας ιερέας.ο οποίος το απόγευτμα της Τετάρτης πραγματοποίησε επίθεση με βιτριόλι εναντίον Μητροπολιτών, στη Μονή Πετράκη. Τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Περισσότερα σε λίγο..

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις