Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τι θα ισχυριστεί ο 32χρονος συζυγοκτόνος ενώπιον του ανακριτή- Το μέλλον της μικρής Λυδίας

Τι θα ισχυριστεί ο 32χρονος συζυγοκτόνος...

Όπως και στην προανάκριση θα δηλώσει μετανιωμένος και θα ισχυριστεί ότι δεν ήταν προσχεδιασμένο το έγκλημα

Τη Τρίτη οδηγείται ενώπιων του ανακριτή ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της 20χρονής συζύγου του, Κάρολαιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, προκειμένου να απολογηθεί. Όπως αναφέρει το Μega, δεν θα απέχει ιδιαίτερα από όσα είπε στην προανάκριση. Θα δηλώσει μετανιωμένος και θα εστιάσει στην απουσία προμελέτης, δηλαδή ότι δεν ήταν προσχεδιασμένο το έγκλημα.

Από την πλευρά των συνηγόρων του μπορεί να αμφισβητήσει την ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης. Θα προσπαθήσει να αποδυναμώσει τα υπάρχοντα στοιχεία καθώς από την πρώτη στιγμή υποστήριξε ότι όλα έγιναν πάνω σε κάποιον καβγά.

Τί θα γίνει με τη μικρή Λυδία

Το δεύτερο μείζον θέμα της υπόθεσης είναι το τι θα συμβεί με την επιμέλειά της κόρης που απέκτησε μαζί το ζευγάρι. Ο 32χρονος έχει ξεκαθαρίσει μέσω δικηγόρων πως επιθυμεί οι δύο οικογένειες να αναλάβουν από κοινού την επιμέλεια, όσο οξύμωρο και αν ακούγεται αυτό.

Όπως ανέφερε το MEGA, κρίσιμες θα είναι οι επόμενες ημέρες για την επιμέλεια της -ενός έτους-Λυδίας. Υπάρχει επαφή μεταξύ των οικογενειών του Μπάμπη και της Κάρολαϊν για το παιδί και μόνο. Υπάρχει περίπτωση από την οικογένεια του δράστη να υποβάλλουν αίτημα να πάρουν την επιμέλεια. Τον τελευταίο λόγο έχουν οι κοινωνικές υπηρεσίες.

Μέσα στην εβδομάδα, κοινωνικός λειτουργός θα επισκεφτεί και τις δύο οικογένειες, δηλαδή την οικογένεια της Καρολάιν Κράουτς και την οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου προκειμένου να εξεταστεί τα δύο οικογενειακά περιβάλλοντα και να αποφασίσει το περιβάλλον είναι ασφαλέστερο για να για το παιδί.

Σε περίπτωση που και οι δύο οικογένειες διεκδικήσουν την επιμέλεια του παιδιού, σενάριο πολύ πιθανόν με βάσει αυτά που έχουν δηλώσει οι δικηγόροι του πιλότου, τότε το δικαστήριο θα αποφανθεί και για την επιμέλεια του κοριτσιού. Παράλληλα, θα πρέπει να αποφασίσει και τους τρόπους επικοινωνίας του παιδιού με τον πατέρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις