Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γλυκά Νερά: Τι είπαν οι αστυνομικοί στον πιλότο πριν τον μεταφέρουν στη ΓΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Τι είπαν οι αστυνομικοί στον...

Έχει κληθεί στη ΓΑΔΑ για να δώσει κατεπείγουσα συμπληρωματική κατάθεση μετά τα νέα στοιχεία

Διακριτικά προσέγγισαν οι αστυνομικοί τον πιλότο στο νεκροταφείο της Αλοννήσου μετά τα νέα στοιχεία για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.. «Όπως πληροφορήθηκα, οι αστυνομικοί του ανέφεραν ότι έπιασαν ένα άτομο στο αεροδρόμιο και τον κάλεσαν να πάει μαζί τους για να τον αναγνωρίσει» λέει στο newsit.gr ο δήμαρχος Αλοννήσου, Πέτρος Βαφίνης. Και προσθέτει: «Οι αστυνομικοί ήταν πολύ διακριτικοί και δεν προκλήθηκε αναστάτωση στο μνημόσυνο. Δεν ξέρω αν τον έχουν καλέσει για αναγνώριση ή για να δώσει νέα κατάθεση».

Οι εικόνες, άλλωστε, που μετέδωσε η εκπομπή Tlive στον Alpha με την Τατιάνα Στεφανίδου δείχνει τη στιγμή που ο 32χρονος πιλότος, λίγο πριν φύγει από το νεκροταφείο για να μεταφερθεί με το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. στη ΓΑΔΑ, να είναι ήρεμος και να αγκαλιάζει σφιχτά τη μητέρα της Κάρολαϊν για να την αποχαιρετίσει.

Η ενημέρωση από αστυνομικές πηγές αναφέρει ότι ο 32χρονος πιλότος έχει κληθεί στη ΓΑΔΑ για να δώσει κατεπείγουσα συμπληρωματική κατάθεση μετά τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει.

Από την Αλόννησο, ο 32χρονος θα μεταφερθεί με το ελικόπτερο της Αστυνομίας στη ΓΑΔΑ και στον 11ο όροφο όπου βρίσκεται το τμήμα Ανθρωποκτονιών για τη νέα του κατάθεση.

 

πηγή newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις