Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ραγδαίες οι εξελίξεις- Κλήθηκε κατεπειγόντως για περαιτέρω εξηγήσεις ο πιλότος-ΒΙΝΤΕΟ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ραγδαίες οι εξελ...

Ερχονται εξελίξεις στη δολοφονία της Καρολάιν

Για περαιτέρω εξηγήσεις εκλήθη σήμερα το πρωί ο 32χρονος πιλότος, σύζυγος της Καρολάιν, ο οποίος βρέθηκε στην Αλόννησο, για τρισάγιο στη μνήμη της δολοφονημένης συζύγου του.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι ο 32χρονος σύζυγος της δολοφονημένης Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μετά το τρισάγιο εκλήθη να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις, καθώς είναι και ο μοναδικός μάρτυρας της άγριας ληστείας-δολοφονίας.



Σύμφωνα με την εκπομπή Tlive στον Alpha με την Τατιάνα Στεφανίδου, ο 32χρονος αποχώρησε εσπευσμένα από το νεκροταφείο της Αλοννήσου, όπου βρέθηκε για μνημόσυνο στη μνήμη της άτυχης Κάρολαϊν. Όπως μεταδόθηκε από την εκπομπή, ο πιλότος έφυγε από το νεκροταφείο μαζί με έναν φίλο του και έναν αστυνομικό γιατί τον κάλεσαν εσπευσμένα στη ΓΑΔΑ για να δώσει νέα κατάθεση.

Ο 32χρονος πιλότος, με εντολή του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. θα μεταφερθεί στην Αθήνα με ελικόπτερο. Κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών έχει μεταβεί στο νησί και με ελικόπτερο θα παραλάβει τον σύζυγο της άτυχης Κάρολαϊν. Και μόλις φτάσει στην Αθήνα, θα τον μεταφέρει στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ, στο τμήμα Ανθρωποκτονιών.

 

Πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha αναφέρουν ότι ο πιλότος κλήθηκε για κατεπείγουσα κατάθεση και μάλιστα σε σημείο να σταλεί κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών με ελικόπτερο για να τον παραλάβει γιατί «έχουν προκύψει πολύ σοβαρά στοιχεία, αξιοποιήσιμα, τόσο από έρευνα του Ανθρωποκτονιών όσο και από τα εγκληματολογικά εργαστήρια και πρέπει να γίνει αντιπαραβολή».

Σύμφωνα με την εκπομπή, επίσης, εκτός από τον 32χρονο, για κατάθεση έχει κληθεί κι άλλος ένας άνδρας, ο οποίος είχε εργασιακή σχέση με το ζευγάρι. 

 

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες  ένα πράγμα που ψάχνουν οι αρχές είναι πότε ακριβώς αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης από τις κάμερες ασφαλείας στο σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά, οι οποίες είχαν καταγράψει τις κινήσεις των δολοφόνων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις