Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού & Τουρισμού Νίκο Κοροβέση με θέμα το Μεσολόγγι

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτ...

Στη συνάντηση που έγινε στην Πάτρα τέθηκαν προτάσεις για μεγάλες πολιτιστικές & θεματικές εκδηλώσεις που προγραμματίζονται στο Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου

Την ευκαιρία για μια γόνιμη συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Τουρισμού Νίκο Κοροβέση είχαν οι πρόεδροι του Πνευματικού Κέντρου Ι.Π. Μεσολογγίου, Γιώργος Σωτηρακόπουλος και της Κοινωφελούς, Ελπίδα Δρόσου.

Η συνάντηση όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, έγινε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη στην Πάτρα και χαρακτηρίστηκε από πολύ καλό κλίμα και διατύπωση προθέσεων συνεργασίας και στήριξης των πρωτοβουλιών του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου από πλευράς της Περιφέρειας.

Ειδικότερα, υπόψη του κ. Κοροβέση τέθηκαν προτάσεις για μεγάλες πολιτιστικές και θεματικές εκδηλώσεις οι οποίες προγραμματίζονται γι’ αυτή την χρονιά στο Δήμο. Πρόκειται για καλά οργανωμένες εκδηλώσεις που θα προσδώσουν επισκεψιμότητα και υπεραξία στην πόλη στον τομέα του πολιτισμού, αλλά και του τουρισμού.

«Η καλή συνεργασία θα συνεχιστεί και ως Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου ευχαριστούμε τον Αντιπεριφερειάρχη τόσο για το ενδιαφέρον που έδειξε όσο και για την διάθεση στήριξης», δήλωσαν μετά το τέλος της συνάντησης οι πρόεδροι των δύο Νομικών Προσώπων του Δήμου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις