Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θλίψη και στο Μεσολόγγι για το θάνατο του πρώην Δημάρχου Μόρφου Χαράλαμπου Πίττα

Θλίψη και στο Μεσολόγγι για το θάνατο το...

«Έφυγε» από κοντά μας ένας «Μεσολογγίτης» στην ψυχή και την αυθεντικότητα, ανέφερε ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος

Οδύνη και θλίψη σκόρπισε και στο γειτονικό Μεσολόγγι η είδηση ότι έσβησε ο Χαράλαμπος Πίττας, ο οποίος είχε διατελέσει και Δήμαρχος Μόρφου μέχρι το 2016.

Την δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε με ανάρτηση στο Facebook ο νυν δήμαρχος Μόρφου στην Κύπρο, Βίκτωρας Χατζηαβραάμ, χαρακτηρίζοντας ως «μεγάλη απώλεια» το χαμό του Χαράλαμπου Πίττα.

«Η Μόρφου χάνει ένα δραστήριο πολίτη της» ανέφερε ο κ. Χατζηαβραάμ.

Τη θλίψη του για την απώλεια του Χαράλαμπου Πίττα, τέως Δημάρχου του αδελφοποιημένου με τον Δήμο Μεσολογγίου, Δήμου Μόρφου, εξέφρασε ο Δήμαρχος Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος.

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου αναφέρει τα εξής:

«Έφυγε» από κοντά μας ένας «Μεσολογγίτης» στην ψυχή και την αυθεντικότητα.

Ο Χαράλαμπος Πίττας τέως Δήμαρχος του αδελφού Δήμου της Μόρφου και θερμός φίλος της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου δεν είναι πλέον κοντά μας.

Η είδηση της απώλειάς του με γεμίζει θλίψη γι’ αυτό τον άνθρωπο που υπηρέτησε και υπερασπίσθηκε με σθένος το δικαίωμα της πατρίδας του να είναι ελεύθερη.

Στα ιερά χώματα του Μεσολογγίου, έβλεπε πάντα με συγκίνηση το δράμα του δικού του τόπου, που έως σήμερα παραμένει αλύτρωτος.

Εκφράζω τα ειλικρινή και βαθύτατα συλλυπητήριά μου στους οικείους του αλλά και σε όλους τους αδελφούς Μορφιώτες.

Ας είναι η μνήμη και το παράδειγμά του αιώνια».

*Την θλίψη του εξέφρασε και ο Ιωάννης Αναγνωστόπουλος, πρώην Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου, Γενικός Ιατρός, Επιστημονικά Υπεύθυνος – ΠΕΔΥ ΚΥ Αιτωλικού. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο κ. Αναγνωστόπουλος, με θλίψη ενημερώθηκα για την απώλεια του Χαράλαμπου Πίττα, του τέως Δημάρχου του Δήμου της Μόρφου. Ενός ανθρώπου με αξίες και ήθος, που υπηρέτησε με όλες του τις δυνάμεις για τον τόπο του. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις