Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Βάνα Μπάρμπα: «Γιατί είπα κάτω τα χέρια από τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Βάνα Μπάρμπα: «Γιατί είπα κάτω τα χέρια ...

Κόλαφος η Βάνα Μπάρμπα στο Tik Talk του Alpha!

Απέναντι στον Αντώνη Σρόιτερ βρέθηκε η Βάνα Μπάρμπα το βράδυ της Πέμπτης στον Alpha. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στο κύμα των καταγγελιών που έχει ξεσπάσει στον θεατρικό χώρο, σχετικά με σεξουαλικές παρενοχλήσεις και κακοποιητικές συμπεριφορές, ενώ στήριξε με θέρμη τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά την ποινική δίωξη που του ασκήθηκε για τρία κακουργήματα. Έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

 

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, η Βάνα Μπάρμπα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω τρομάξει με αυτό το πρωτόγνωρο κατεστημένο των social media. Πως δικάζουν καταστάσεις ξεπερνώντας τα δικαστήρια. Μπορούν να μπουν στην προσωπική μας ζωή και να καταστρέψουν τα πάντα».

Πήγα και είδα τον Πέτρο μία φορά μόνο και ήπιαμε έναν καφέ οι δυο μας. Δεν είμαστε φίλοι, δεν έχουμε συναντηθεί ούτε στη δουλειά. Όταν έγραψα τελείως παρορμητικά «κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη» ήταν γιατί πιστεύω πως τόσο ταλαντούχοι άνθρωποι, τόσο φωτισμένοι άνθρωποι δεν μπορεί να φτάσουν σε τόσο αποτρόπαιες πράξεις. Το οποίο πιστεύω και είναι η άποψη μου» πρόσθεσε η ηθοποιός στο Tik Talk.

«Νομικά τώρα, μιλώντας με τον Πέτρο για κάποια πράγματα, θα μου επιτραπεί μέχρι το τέλος, θα αγωνιστώ και θα παλέψω για αυτό να μπορώ να υπάρχω και να λέω την άποψη μου. Είτε είναι σωστή είτε είναι λάθος. Η άποψη μου λέει το απλό από καρδιάς. Ότι πολλά πράγματα μου φαίνονται υπερβολικά. Πρώτον, πολλά από τα κορίτσια που ήταν πιο νεαρές ηθοποιοί έχουν παραγραφεί. Δεύτερον, το θέμα του βιασμού. Τρίτον, δεν μπορεί μετά από δεκαπέντε και είκοσι χρόνια να βγαίνεις και να λες. Πιστεύω ότι βγήκε ένα απόστημα μέσα από την καραντίνα και όλο αυτό που ζήσαμε και ζούμε οι ηθοποιοί».

«Γιατί χωρίζουμε οικογένειες; Γιατί διαλύουμε σπίτια; Γιατί αφήνουμε ηθοποιούς χωρίς να έχουν να φάνε;» αναρωτήθηκε, σε άλλο σημείο, η Βάνα Μπάρμπα. «Από τη στιγμή που δεν έχει βγει η απόφαση ποιοι είναι αυτοί που φωνάζουν; Εκεί βγήκα και είπα κάτω τα χέρια, αγαπητέ Αντώνη».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight