Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τραγικός ο Παναθηναϊκός, έχασε 1-0 από τον Πανσερραϊκό

Τραγικός ο Παναθηναϊκός, έχασε 1-0 από τ...

Αν δεν ήταν ο Κοτσόλης, το σκορ θα μπορούσε να είναι και 3-0

Νίκη γοήτρου, αλλά χωρίς βαθμολογικό αντίκρισμα πέτυχε επί του Παναθηναϊκού ο ήδη υποβιβασμένος Πανσερραϊκός (1-0), που θα μπορούσε να πανηγυρίσει κι άλλα γκολ αν δεν είχε απέναντι του τον θετικότατο Κοτσόλη. Σκόρερ ο Γεωργιάδης, ασύνδετοι, άτονοι και χωρίς κίνητρο οι παίκτες του Φερέιρα, που δεν έκαναν καμία κλασική ευκαιρία!

Η μία ομάδα είχε όρεξη για μπάλα και η άλλη είδε το ματς ως αγγαρεία. Ο Πανσερραϊκός αν και έχει υποβιβαστεί δεν μπήκε βαριεστημένα στο παιχνίδι, αλλά έπαιξε ελεύθερα και κυριάρχησε απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο. Οι πράσινοι θύμισαν την εμφάνιση στη Λάρισα, με πολύ ραθυμία, καμία διάθεση για ποδόσφαιρο και πραγματικά κακοποίησαν το άθλημα και ταλαιπώρησαν τους εαυτούς τους.

Ο Φερέιρα δεν είχε τον τιμωρημένο Σισέ, αλλά το πρόβλημα δεν ήταν ο Πετρόπουλος. Η μπάλα δεν έφτανε ποτέ σε αυτόν, αφού στη μεσαία γραμμή οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν και δεν άφησαν σε καμία περίπτωση τους Κατσουράνη, Χιστοδουλόπουλο, Μαρίνο και Λέτο να δημιουργήσουν. Λίγο ατομικά το πάλεψε ο Λέτο, αφήνοντας όμως ημιτελείς τις ενέργειες του. Οι πράσινοι σε ολόκληρο 90λεπτο έκαναν τρεις (3) φάσεις και αυτές με το ζόρι. Χρειάζεται να πούμε περισσότερα για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού;

Ο Πανσερραϊκός νίκησε γιατί έψαξε το τρίποντο, αγωνίστηκε επιθετικά και έξυπνα, μέχρι να πετύχει το γκολ. Το σημείωσε στο 44' με τον Γεωργιάδη από εξαιρετική μπαλιά του Ανάκογλου και μετά το διαχειρίστηκε τέλεια.

Σωστή άμυνα, επικίνδυνες αντεπιθέσεις και αν δεν υπήρχε ο Στέφανος Κοτσόλης, το σκορ θα έπαιρνε μεγαλύτερες διαστάσεις. Το μοναδικό κέρδος για τον Φερέιρα και το τριφύλλι, ήταν η φοβερή απόδοση του Κοτσόλη. Ο 32χρονος τερματοφύλακας παρά το γεγονός πως είχε να αγωνιστεί πάνω από 9 μήνες, έδειξε πανέτοιμος, έσωσε ουκ ολίγες φορές την εστία του και αν μη τι άλλο αξίζει και άλλων ευκαιριών και ίσως μία θέση στο ρόστερ της ομάδας τη νέα σεζόν.

Οι υπόλοιποι παίκτες που χρησιμοποίησε ο Πορτογάλος τεχνικός, μόνοι τους πρέπει να πάνε στον Γόντικα και να του πουν να...μην πληρωθούν για αυτό το παιχνίδι. Πραγματικά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ.

Η μοναδική κλασική ευκαιρία των φιλοξενούμενων ήρθε στο 90+5, από φάουλ του Νίνη και κεφαλιά του Καντέ. Άξιος νικητής ο Πανσερραϊκός, δεν συνιστά δικαιολογία για τον Παναθηναϊκό η έλλειψη κινήτρου.

Από τους γηπεδούχους διακρίθηκαν οι Ανάκογλου, Μπέλιτς, Γεωργιάδης, Πάρκερ και Παπάζογλου.

Για τον Παναθηναϊκό τα είπαμε. Όαση ο Κοτσόλης, όλοι οι υπόλοιποι δεν ίδρωσαν καν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports