Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πέτρος Φιλιππίδης: Ψυχρολουσία από τους μάρτυρες υπεράσπισης- Κατέθεσαν μόνο οι 7 από τους 54!

Πέτρος Φιλιππίδης: Ψυχρολουσία από τους ...

Κραδασμοί στην οικογενειακή εστία του

"Φωτιές" άναψε το υπόμνημα του Πέτρου Φιλιππίδη , μετά την άσκηση ποινικής δίωξης για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού. Ο ηθοποιός για τις βαρύτατες κατηγορίες αναμένεται να κληθεί σε απολογία στις αρχές Ιουνίου όπου φέρεται ότι θα ζητήσει προθεσμία, στη συνέχεια θα παράσχει το απολογητικό του υπόμνημα, ενώ θα δώσει και προφορικές εξηγήσεις.

Τις επόμενες εβδομάδες ο ανακριτής που θα αναλάβει την υπόθεση θα καλέσει αρχικά τις καταγγέλλουσες, ακολούθως τους μάρτυρες και τέλος τον κατηγορούμενο ηθοποιό-σκηνοθέτη σε απολογία.

Κατόπιν, από κοινού με τον εισαγγελέα θα αποφασίσουν αν θα προφυλακιστεί ή αν θα αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με το Mega, από τους 54 μάρτυρες υπεράσπισης που υποστήριζε αρχικά πως είχε η πλευρά του ηθοποιού, υπέρ του κατέθεσαν επτά μάρτυρες συμπεριλαμβανομένης της συζύγου του Ελπίδας.

Τι υποστήριξαν οι μάρτυρες υπεράσπισης

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, η υπεράσπιση της πλευράς του ηθοποιού και σκηνοθέτη έχει ήδη καλέσει και έχουν καταθέσει υπέρ του επτά μάρτυρες. Ανάμεσά τους είναι και η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού.

Οι μάρτυρες προσπάθησαν να αποδομήσουν τις καταθέσεις των τριών γυναικών, που κατηγορούν τον Πέτρο Φιλιππίδη για απόπειρα βιασμού τους.

Το ρεπορτάζ του MEGA, καθώς και η πηγή που επικαλείται, αναφέρει ότι η σύζυγος του ηθοποιού και πλέον μάρτυρας υπεράσπισης γνωρίζει τις δύο από τις τρεις καταγγέλλουσες. Ισχυρίζεται, δε, πως ξέρει το κίνητρο πίσω από τις καταγγελίες τής μίας από τις τρεις γυναίκες, στις καταθέσεις των οποίων στηρίχτηκε η ποινική δίωξη του εισαγγελέα κατά του ηθοποιού και σκηνοθέτη.

 

Κραδασμοί στην οικογενειακή εστία του Π. Φιλιππίδη

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, που δημοσίευσε το Βήμα το ζευγάρι όχι μόνο περνάει κρίση αλλά έχει πάρει και τον δρόμο του διαζυγίου.

Συγκεκριμένα, η Ελπίδα Νίνου, μην αντέχοντας αυτό το βάρος, έχει προχωρήσει στις διαδικασίες του διαζυγίου με τη σύμφωνη γνώμη και του Πέτρου Φιλιππίδη ο οποίος ζει απομονωμένος μέσα στο ίδιο του το σπίτι, στηριζόμενος ψυχολογικά με βαριά φαρμακευτική αγωγή.

 

Πηγή: thetoc

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight