Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: "Είμαι καλά, η αστυνομία είναι δίπλα μου"- Με μια νέα ανάρτηση μπήκε τέλος στο θρίλερ της Δευτέρας

Πάτρα: "Είμαι καλά, η αστυνομία είν...

Είχε προκληθεί αναστάτωση

23:15 Σε νέα του ανάρτηση ο Πατρινό που απειλούσε ότι θα δώσει τέλος στη ζωή του αναφέρει: 

"Ευχαριστώ την Ελληνική αστυνομία .... Δεν είμαι σε θέση να μιλήσω ακόμα δεν θέλω να με πιέζει κάνεις σήμερα ....θέλω λίγο χρόνο να συνέλθω .... Ευχαριστώ τον Tsipas Hlias για τον αγώνα που δείνει να με κρατήσει στην ζωή ... Ευχαριστώ όλους σας δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό που κάνατε για εμένα ..... Και σαν αντάλλαγμα θα μείνω όρθιος και θα παλέψω με τα τέρατα !!!!!!!

Να μην το ξανά κάνουν σε καμία οικογένεια αυτό που πέρασε η δικιά μου ....."

 

22:59 Αίσιο τέλος φαίνεται πως έχει η περιπέτεια με τον Πατρινό που απειλούσε να δώσει τέλος στη ζωή του. Πριν λίγο έσβησε την αρχική του ανάρτηση και ανέβασε καινούργια όπου αναφέρει: 

"Αν δεν είχα εσάς θα είχα φύγει .... Σας ευχαριστώ η αστυνομία είναι δίπλα μου μη φοβάστε έχω καθαρό μυαλό ...... Δεν είχα άλλη επιλογή......
Δεν περίμενα τόσο αγάπη και άμεση στήριξη με βοηθάτε να μείνω όρθιος!!!!
Ηλίας Τσίπας σε ευχαριστώ !!!"

 

*Σεβόμενο τα προσωπικά δεδομένα του νεαρού το thebest.gr δεν δημοσιεύει το όνομά του όπως και φωτογραφίες του.

 

22:45 Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο Πατρινός που νωρίτερα το απόγευμα της Δευτέρας έκανε ανάρτηση στο facebook υποστηρίζοντας ότι προτίθεται να βάλει τέλος στη ζωή του. Ο συμπολίτης, σε ηχητικά του μηνύματα προς τον φίλο του blogger Ηλία Τσίπα υποστηρίζει ότι έχει μπλέξει και δέχεται απειλές για τη ζωή του και του παιδιού του. 

 

22:15 Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σπίτι του Πατρινού που με ανάρτησή του απειλούσε να αυτοκτονήσει, δεν έχουν καταφέρει ακόμα να τον εντοπίσουν. Οι έρευνες συνεχίζονται. Ο άνδρας φέρεται να έχει επικοινωνήσει τηλεφωνικά με συγγενή του. 

22:00 Φίλος του στο facebook αναφέρει ότι συνομίλησε μαζί του. 

21:50 Πριν λίγο στο σπίτι του συμπολίτη έφτασε η Αστυνομία. 

 

21:38 Αναστάτωση έχει προκληθεί αυτή την ώρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την ανάρτηση γνωστού Πατρινού ο οποίος αναφέρει ότι προτίθεται να βάλει τέλος στη ζωή του. Δεκάδες φίλοι και γνωστοί του, με μηνύματά τους, προσπαθούν να τον αποτρέψουν ενώ για τα όσα αναφέρει ο Πατρινός ενημερώνεται η Αστυνομία.

Με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος επιχειρεί να επικοινωνήσει και το thebest.gr προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα των αναγραφόμενων και αν στέκουν να υπάρξει άμεσα παρέμβαση αποτροπής.

Ο συμπολίτης έγραψε:

Ήρθε η ώρα να δώσω τέλος στην ζωή μου μόνος μου πριν μου την  πάρουν αυτοί ... Έχω γράψει σε ένα χαρτί όλα τα ονόματα αυτόν που ήθελαν να φτάσω ος εδω  και τους λόγους που το ήθελαν .... Σας ευχαριστώ για όλες της υπέροχες στιγμές που ζήσαμε. ... Ξέρω πως πόλοι είναι αυτοί που θα χαρούν και χιλιάδες αυτοί που ήξεραν τι παιδί καλό είμαι μην κλάψετε είναι επιλογή μου .... Να έχετε μια υπέροχη ζωή όλοι και να προσέχετε μην σας φέρουν εδώ που έφτασα εγώ .... Η ζωή θέλει προσοχή και καλή σκέψη πριν κάνεις το ότι διποτε.... Να αγαπάτε τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας και να μην τους πονάτε ποτέ η ζωή είναι μικρή και θέλει αγαπη .... Φεύγω γεμάτος και με ψηλά το κεφάλι .... Την αγάπη σε όλους και ένα μεγάλο συγνώμη σε όποιον νόμιζε πως ήθελα να του κάνω κακό !!!!

Στο τέλος της ανάρτησης μάλιστα έχει βάλει την ημερομηνία γέννησής του και την σημερινή ημερομηνία. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις