Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Βάνα Μπάρμπα: "Κάτω τα χέρια από τον Πέτρο Φιλιππίδη"- Αντιδράσεις στα social

Βάνα Μπάρμπα: "Κάτω τα χέρια από το...

Τι απάντησε η ίδια

Tην υποστήριξή της προς τον ηθοποιό που κατηγορείται για τρία αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα (δύο απόπειρες βιασμού και για έναν βιασμό), Πέτρο Φιλιππίδη, εξέφρασε η Βάνα Μπάρμπα μέσω ανάρτησης στο Facebook.

 
"Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη.. αρκετά πια", έγραψε η γνωστή ηθοποιός, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων στα social media,

Λίγα λεπτά μετά, και μετά από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την ανάρτησή της η Βάνα Μπάρμπα επέστρεψε γράφοντας: «Έχω εκφράσει την άποψη μου για τους 2 αυτούς σπουδαίους ηθοποιούς.. δεν πιστεύω ότι κάνανε ότι τους κατηγορούν.. δεν μπορεί τόσο φωτισμένοι άνθρωποι από ταλέντο.. να είναι ικανοί για τέτοια συμπεριφορά.. και ακόμα αν δεν συμφωνείτε μαζί μου.. επιτρέψτε μου να λέω τη δική μου αλήθεια.. έτσι όπως πιστεύω μέσα, μου.. σας ευχαριστώ».

Στη συνέχεια, η Βάνα Μπάρμπα έκανε άλλη μια ανάρτηση, λέγοντας στους διαδικτυακούς της φίλους που αντιδρούσαν σε ό,τι είχε πει, γράφοντας το εξής: «Αγαπητοί φίλοι δυστυχώς δεν διαβάζω.. τι μου γράφετε. Όχι από απαξίωση..προς Θεού. Όλα είναι σεβαστά..και οποιαδήποτε κριτική για μένα καλοπροαίρετη».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight