Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 5 Μαϊου 2021

Τα ζώδια σήμερα 5 Μαϊου 2021

Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις

ΚΡΙΟΣ

Επικεντρώστε την προσοχή σας στους στόχους σας και μην επιτρέπετε να σας βγάλουν από τα πλάνα σας. Μόνο έτσι μπορείτε να πραγματοποιήσετε τα όσα οραματίζεστε. Θα αισθανθείτε έντονα το αίσθημα της ασφάλειας που θα σας χαρίσουν με την στάση τους αγαπημένοι φίλοι, ο σύντροφος σας ή μέλη της οικογένειας σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια απογοήτευση σε συναισθηματικό επίπεδο μπορεί να φέρει η μέρα… Άτομο που θεωρούσατε ότι θρέφετε αμοιβαία συναισθήματα θα αποκαλυφθεί σήμερα και θα σας πληγώσει η διπροσωπία του. Κάντε πράγματα για σας, ακόμα κι αν χρειαστεί να αποκλείσετε εντελώς τους άλλους που τελευταία σας φορτίζουν υπερβολικά. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί να χρειαστεί να αναβάλετε μια συζήτηση, μια συνάντηση ή μια μετακίνηση. Αυτό τελικά μπορεί να αποβεί προς όφελος σας, γιατί έτσι θα έχετε την ευκαιρία να σκεφτείτε ακόμη μια φόρα το τι πρέπει να πείτε ή να κάνετε. Θα προσπαθήσετε να μάθετε τι συμβαίνει πίσω από την πλάτη σας, αλλά δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Η διαίσθηση σας, σας οδηγεί προς την σωστή κατεύθυνση και οι αποδείξεις δεν θα αργήσουν να φανούν…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επιρροή σας στον επαγγελματικό σας περίγυρο είναι έντονη. Οι απόψεις σας θα εκτιμηθούν και θα εισακουστούν και εσείς θα τονωθείτε σημαντικά. Φανείτε όμως ρεαλιστές στους στόχους που θέτετε. Ένα σημαντικό μάθημα ζωής θα λάβετε από ένα άτομο του εργασιακού σας περιβάλλοντος. Στηρίξτε όποιον έχει ανάγκη της βοήθειας σας.

ΛΕΩΝ

Προσέξτε μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας. Μην είστε αφηρημένοι, προσπαθήστε να δείξετε στον προϊστάμενο σας ότι ξέρετε να εργάζεστε σωστά όταν χρειάζεται. Η φαντασία και η διαίσθηση σας μπορεί να είναι σχετική με την αισθηματική σας ζωή. Προς το βράδυ η ατμόσφαιρα είναι πιο ζωντανή και νιώθετε έντονα την ανάγκη για δράση και αλλαγή!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αρκετά απαιτητικοί και ιδιόρρυθμοι γίνονται οι συνεργάτες στη δουλειά σήμερα. Κάντε υπομονή και μην οξύνετε τις καταστάσεις. Προς το βράδυ η πίεση που θα νιώσετε θα είναι μεγάλη. Η ένταση και οι διαμάχες που θα υπάρξουν στο οικογενειακό περιβάλλον θα σας αναστατώσουν και θα σας γεμίσουν με άγχος.

ΖΥΓΟΣ

Είναι μια ανέφελη μέρα για σας, θα πρέπει όμως να έχετε τον νου σας και να επιλύετε προβλήματα εν τη γενέσει τους, για να μην χρειαστεί να τα αντιμετωπίσετε διογκωμένα στο μέλλον. Έχετε ανοιχτά τα μάτια σας για άτομα που σας επιβουλεύονται στον επαγγελματικό σας χώρο και πιθανά να σαμποτάρουν τις προσπάθειες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Απαλλαγείτε από εκκρεμότητες, ξεκουραστείτε και δώστε προσοχή στην υγεία σας. Αισθηματικά και οικονομικά προβλήματα σας φορτίζουν υπερβολικά, καθώς αναμένονται συγκρούσεις και φασαρίες. Με το σημερινό πλανητικό σύστημα, μην οδηγείτε καταναλώνοντας αλκοολούχα ποτά. Προσοχή στις μετακινήσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δείτε τα πράγματα απλά και δώστε τέλος σε υποθέσεις που σας έχουν κουράσει. Αποφύγετε περιττές συγκρούσεις και εντάσεις. Προσοχή στις μετακινήσεις! Τα οικονομικά ζητήματα σας απασχολούν ίσως παραπάνω απ’ ότι πρέπει. Ηρεμήστε λίγο για να νιώσετε καλύτερα

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι μια μέρα που θα πρέπει να βάλετε τις προσωπικές σας ανάγκες και επιδιώξεις σε δεύτερη μοίρα και να ασχοληθείτε με τους γύρω σας, βοηθώντας τους στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ιδανική μέρα σήμερα να πλησιάστε τους ανθρώπους του σπιτιού σας ή το σύντροφο της ψυχής σας. Νιώθουν παραμελημένοι αλλά κι εσείς στέρηση από την απουσία τους. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα και χαρίστε τους και την αγάπη σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Ο σύντροφος της ζωής σας θα μπερδευτεί αρκετά με τη συμπεριφορά του σήμερα. Αν και η μέρα είναι ρομαντική, με λίγη διαίσθηση μπορείτε να ταχτοποιήσετε τα πράγματα που σας ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα.

ΙΧΘΕΙΣ

Κάποια νέα επαγγελματική ιδέα θα γεννηθεί και θα μπορούσε στο άμεσο μέλλον να σας χαρίσει μεγάλες επιτυχίες. Εκμεταλλευτείτε την μέρα δημιουργικά. Μην διαμαρτύρεστε με το παραμικρό που δεν σας πετυχαίνει και αντί γι αυτό αναλογιστείτε πόσα καλά πράγματα έχετε στην ζωή σας και για τα οποία θα πρέπει να είστε ευγνώμονες. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being