Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Απριλίου 2021

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Απριλίου 2021

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Σελήνη στην Παρθένο – σε γέμιση

Κριός

Δεν θα πρέπει να αρνηθείτε σήμερα κάτι που σας ζητάει ένα αγαπημένο πρόσωπο, ακόμη και αν αυτό θα αλλάξει το πρόγραμμα σας. Ωστόσο, μπορεί να είστε λίγο περιορισμένοι στα οικονομικά σας, γι αυτό φροντίστε να κινηθείτε με προσοχή. Μια απερισκεψία σε οικονομικό επίπεδο θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό σας. Το βράδυ προτιμήστε να το αφιερώσετε στην ξεκούραση σας.

Ταύρος

Με το ξεκίνημα της μέρας το μυαλό σας θα βρίσκεται σήμερα στο σχόλασμα και την ξεκούραση. Ίσως η ανάγκη για χαλάρωση να υπαγορεύεται από τον καταπονημένο σας οργανισμό. Επικοινωνήστε χαλαρά με τους αγαπημένους σας και κάντε περιπάτους στον καθαρό αέρα. Για εσάς που δεν μπορείτε ωστόσο να εγκαταλείψετε τη δουλειά σας, συνιστάται να εργαστείτε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.

Δίδυμοι

Ίσως να χρειαστείτε την στήριξη των δικών σας ατόμων σήμερα. Ένα ζήτημα που σχετίζεται με προσωπικά προβλήματα ή με δυσκολίες προσωπικής φύσης να σας απασχολήσει σοβαρά. Το δεύτερο μισό της μέρας αναμένεται να είναι αρκετά πιο ήρεμο. Αφιερώστε χρόνο να απαλλαγείτε από οτιδήποτε περιττό από τον χώρο σας και να δημιουργήσετε χώρο για το καινούργιο. Ασχοληθείτε επίσης με την διατροφή σας.

Καρκίνος

Ίσως να χρειαστεί να εκμυστηρευτείτε σε άτομα που εκτιμάτε ένα πρόβλημα που σας απασχολεί. Με τον τρόπο αυτό θα φωτιστεί πιθανά μια άλλη οπτική και θα σας βοηθήσει να βρείτε ευκολότερα λύσεις. Τα πράγματα μπορούν να εξελιχτούν έτσι καλύτερα, τουλάχιστον όσο αναφορά μια συζήτηση που θα κάνετε με το σύντροφο σας. Ευνοούνται η κοινωνική ζωή και οι σχέσεις με τους συγγενείς.

Λέων

Χρειάζεστε μια ώθηση στην προσωπική σας ζωή που θα σας βγάλει από τον φαύλο κύκλο των μέτριων ή κακών εμπειριών και θα σας φέρει και πάλι το χαμόγελο στα χείλη. Αναζητήστε την χαλάρωση και την ισορροπία ίσως μέσα από μια ποιο πνευματική ζωή που σας ταιριάζει… Έχετε πολλές πιθανότητες να προσελκύσετε το άτομο που είναι κατάλληλο για σας αυτή την χρονική στιγμή. Ένα άτομο που θα σας νοιάζεται και θα σας φροντίζει πραγματικά.

Παρθένος

Κρυφές καταστάσεις και συγκρούσεις με το φιλικό ή οικείο περιβάλλον σας, θα σας προβληματίσουν ιδιαίτερα. Κινηθείτε με προσοχή για να μην επέλθουν ρίξεις… Τα αρνητικά γεγονότα στην ζωή έχουν σκοπό να μας κάνουν να βρεθούμε σε ένα στάδιο αυτογνωσίας. Τα άστρα σας συντροφεύουν με την θετικότερη ενέργεια στο στάδιο αυτό...

Ζυγός

Τακτοποιήστε τον προσωπικό σας χώρο, ασχοληθείτε με την οργάνωση του γραφείου σας, γενικά οργανώστε και καθαρίστε τον χώρο, τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφυσικά. Κάντε χώρο για το αύριο… Ίσως να συναντήσετε σήμερα ένα άτομο που είχατε να δείτε πολλά χρόνια και να ξαναθυμηθείτε τα παλιά. Ίσως πάλι το παρελθόν σας να μπερδεύεται στα μελλοντικά σας σχέδια. Το παρελθόν πάντως είναι σήμερα παρόν!

Σκορπιός

Παραμερίστε τα συναισθήματα σας και βάλτε μπροστά την λογική. Με πρακτικό τρόπο θα βρείτε τις λύσεις που χρειάζονται για να πετύχετε αυτό που επιδιώκετε. Απαλλαγμένοι από τις φοβίες σας μπορείτε να απολαύσετε την ζωή! Επωφεληθείτε της μέρας και περάστε όμορφα με πρόσωπα που θα σας κάνουν να ξεχαστείτε.

Τοξότης

Έχετε πάθει εμμονή με την δουλειά σας και δεν σας αφήνει καθόλου ελεύθερο χρόνο άλλες δραστηριότητες. Σήμερα ίσως να πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα και να απολαύσετε ένα ήρεμο βράδυ με αγαπημένα πρόσωπα. Οι κοινωνικές εμφανίσεις και η ψυχαγωγία θα σας ανανεώσουν. Η ένταση των τελευταίων ημερών θα κοπάσει και τα πράγματα θα είναι πιο χαλαρά.

Αιγόκερως

Οι πλανητικές επιρροές θα φέρουν σύντομα αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον. Προσπαθήστε να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και την κοινωνική σας άνοδο. Αργά το βράδυ προσπαθήστε να μη δυσαρεστήσετε κάποιον από τους συγγενείς σας. Αποφύγετε τις παρανοήσεις και εκφράσετε με ήπιο τρόπο τα συναισθήματα σας στο σύντροφο σας.

Υδροχόος

Οργανώστε τις υποχρεώσεις της μέρας σας καλά και μετά ξεκινήστε την δουλειά. Οι υποχρεώσεις σας είναι μεν πολλές, με καλή οργάνωση όμως θα τα προλάβετε όλα. Μην αφήνετε τα συναισθήματα σας ανεξέλεγκτα, γιατί θα σας απορυθμίσουν και δεν θα μπορέσετε να κάνετε τίποτε από όσα προγραμματίσατε. Φροντίστε να είναι η μέρα σας παραγωγική.

Ιχθείς

Δημιουργική η σημερινή μέρα! Μια απόφαση σας μπορεί να αλλάξει σημαντικά την ζωή σας και να της δώσει μια σημαντική ώθηση. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και δεν θα χάσετε. Από αισθηματικής πλευράς η ατμόσφαιρα αρχίζει και γίνεται πιο ξεκάθαρη. Μην αφήσετε τις προοπτικές που θα σας παρουσιαστούν στον αισθηματικό και στον επαγγελματικό τομέα ανεκμετάλλευτες

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being