Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ιωάννης Παπαζήσης - Βανέσα Αδαμοπούλου: Χώρισαν μετά από 15 χρόνια σχέσης;

Ιωάννης Παπαζήσης - Βανέσα Αδαμοπούλου: ...

Προτεραιότητα τους ο γιος τους

Διαφορετικούς δρόμους ύστερα από 15 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση ενός παιδιού, επέλεξαν σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso και του Ηλία Μαραβέγια, ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Βανέσα Αδαμοπούλου. 

 Όπως διαβάζουμε, αξιόπιστη πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού αποκάλυψε πως ο γοητευτικός πρωταγωνιστής του σίριαλ του Alpha «Αγγελική» και η όμορφη τραγουδίστρια, η οποία ασχολείται τα τελευταία χρόνια και με τη συγγραφή μυθιστορημάτων, ζουν χωριστά από τον περασμένο Νοέμβριο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, η Βανέσα Αδαμοπούλου έχει παραμένει στο σπίτι με τον γιο τους Ιάσονα, ενώ ο Ιωάννης Παπαζήσης έχει νοικιάσει διαμέρισμα μέσω Airbnb στην ίδια περιοχή, ώστε να βρίσκεται κοντά τους για οτιδήποτε μπορεί να χρειαστούν ανά πάσα στιγμή.

Καλές σχέσεις παρά τον χωρισμό

Παρά τον χωρισμό, οι σχέσεις τους παραμένουν καλές και αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον με σεβασμό, καθώς η απολυτή προτεραιότητα και των δύο είναι ο γιος τους, ο οποίος σε λίγους μήνες θα γίνει έξι ετών. Με γνώμονα αυτό, λοιπόν, φροντίζουν οι όποιες διαφορές τους να μην παίρνουν διαστάσεις ούτε δημοσιότητα. Η Βανέσα Αδαμοπούλου και ο Ιωάννης Παπαζήσης άλλωστε δεν έχουν απασχολήσει ποτέ τη δημοσιότητα με την προσωπική τους ζωή, καθώς όλα αυτά τα χρόνια κρατούσαν πάντα χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας τις πολλές κοσμικές εμφανίσεις και τα φωτογραφικά φλας.

Παρ’ όλα αυτά σε συνεντεύξεις που έδιναν κατά καιρούς ΠΡΟΤΑΙμιλούσαν πάντα με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον. Ο Ιωάννης Παπαζήσης έχει δηλώσει παλιότερα πως η Βανέσα Αδαμοπούλου είναι η καλύτερη μητέρα που θα μπορούσε να έχει ο γιος τους, ενώ η τραγουδίστρια έχει πει για εκείνον ότι τον θαυμάζει απεριόριστα ως καλλιτέχνη και πως η πειθαρχία του στο επάγγελμά του είναι αξιοσημείωτη.

Το ειδύλλιο Παπαζήση - Αδαμοπούλου
Η γνωριμία του Ιωάννη Παπαζήση και της Βανέσας Αδαμοπούλου έγινε στα γυρίσματα της κινηματογραφικής ταινίας «Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο». Εκείνος συμμετείχε παίζοντας τον ρόλο φαντάρου κι εκείνη ερμήνευσε το τραγούδι για το soundtrack του φιλμ «Πάνω στην τρέλα μου», το οποίο έγινε μεγάλη επιτυχία.
Το ειδύλλιό τους δεν άργησε να αποκαλυφθεί και χρόνια μετά, λίγο πριν έρθει στη ζωή ο γιος τους, υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης.

«Δεν μου λέει τίποτα ένας γάμος» έχει δηλώσει σχετικά με την παραπάνω απόφασή τους η τραγουδίστρια και συγγραφέας, προσθέτοντας: «Σε μια συμβίωση όλα είναι ρευστά. Υπάρχουν πάντα υποχωρήσεις και προσπάθεια. Το πιο σημαντικό είναι η αγάπη, να αγαπάς ανθρώπινα και με σεβασμό τον άλλον».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight